reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja może będę miała wózek w czwartek ;)
Jadę do kuzynki, i jeśli nic mu się nie stało, to czeka w garażu :)
Ogólnie sporo wyprawki będę miała "w spadku" :D

0d1yrjjgtd95fou3.png
A jaki wózek? Pochwal się :D co za model? Uwielbiam oglądać wózki, normalnie takie moje zboczenie :D oglądam wózki od kilku lat i jeszcze mi się nie znudziło :D

reklama
Nie, mama też mi doradzała. Drogi jest ? W drogerii kupię ?
Najlepiej nierafinowany, najlepiej w sklepie ze zdrową żywnością, itd ;)
Ładnie pachnie kokosem, ja też nim smaruję brzuch, piersi itd ;)
(topi się w temp niewiele ponad 20 stopni, ładnie się wchłania i fajny zapach zostawia - no i jest jadalny, więc nawet w czasie KP można posmarować piersi bez obawy, że coś zostanie i maleństwo "zje")

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja może będę miała wózek w czwartek ;)
Jadę do kuzynki, i jeśli nic mu się nie stało, to czeka w garażu :)
Ogólnie sporo wyprawki będę miała "w spadku" :D

0d1yrjjgtd95fou3.png
Fajnie tak :D ale tylko według mnie. :D bo K stwierdził , że nie chce tylko skupywać czy dostawać używanych , chce poczuć te radość chodzenia ze mną po sklepach z oglądania, kupowania :)

Też bym chciała dwójkę na pewno :) Chociaż przechodzi mi przez myślę też 3 :D Najlepiej jakby za drugim razem udały się bliźniaki :) Wczoraj znowu o tym wspomniałam M, to tylko stwierdził z zapytaniem, że jak to on ma mieć 4 dzieci?! [emoji28] Ale wiedział od samego początku, że chce mieć dwójkę, więc to znowu z jego strony takie drażnienie się ze mną :p Czasem to bym go trzepnęła za te ciągłe drażnienie się :D

Weź mi nawet nie mów :p Chcę już wiosnę! My wczoraj już rozpoczęliśmy na spontana sezon i zrobiliśmy grilla :D
Oo grill :D
Tyle , że my z K zawsze mamy takiego Pecha i tak się ciągnie już od lutego tamtego roku :D że jak go nie mam w Polsce , to w miarę pogoda spoko a tylko zjeżdża to deszcz, zimno , śnieg.. zawsze ..

reklama
Do góry