reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wrocilismy od moich rodzicow. Mama ma we wtorek imieniny to pojechalismy z zyczeniami, a przy okazji na obiadek. A na wyjscie dostalismy 3 pojemniki pierogow bez laktozy[emoji3]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, i zazdroszczę pierogów :D
(btw, a są jakieś z laktozą? poza ruskimi...? ja do ciasta zawsze daję tylko mąkę, wodę, sól i olej ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Mnie się tak działo, chwile później zauważyłam że pojawiła się siara. Niczym nie smarowałam brodawek. Teraz wyglądają troche lepiej ale ja generalnie mam w trakcie ciąży problem z przesuszającą się skórą.
Ja też ostatnio muszę częściej się smarować. Ale na ciele nie wygląda to tak źle a nawet tragicznie jak między palcami u dloni.. czerwone, suche i aż piecze. I nic nie działa, żeby nawilzyc te miejsca :(

Moje sutki są takie jakby popękane ale na szczęście nie pieką ani nie swędzą, niczym nie smaruje, ale jakoś 2 tygodnie temu na jednej brodawce miałam właśnie taki malutki kawałeczek skóry który się naderwał i przy dotyku piekł ale się to samo wysuszyło i odpadło.
Nie dość , że mam małe to mi jeszcze odpadają po kawałku :D hahah

A mi znów wrócił ból głowy.. Po tym jak odpuścił na pół dnia :( ehh znów na noc.. cieszę się że idzie wiosna tylko dla mnie taki nagły skok temperatur jest nie do zniesienia :( mój organizm nie wie co się dzieje...

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Współczuję bólów głowy :(
Mam nadzieję, że pogoda się uspokoi, i ból już nie wróci...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Współczuję bólów głowy :(
Mam nadzieję, że pogoda się uspokoi, i ból już nie wróci...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ale wczoraj chyba coś było z ciśnieniem bo mnie też od rana ćmiło, wzięłam apap, pojechaliśmy na spacer a jak wróciłam to i tak dalej czułam.

Ja dziś siedzę jak na szpilkach i czekam na wiadomości, czy wyślą dziś zaproszenia, wózek i sukienkę :D Jeśli tak to jutrzejszy dzień będzie jak Boże Narodzenie :D

U mnie na początku, jak musiałam leżeć, to poz aO i mamą nikt nie wiedział, a mama nie mogła za często przyjeżdżać :(
Poza czytaniem robiłam na szydełku, uczyłam się makramy, rysowałam, kolorowałam kolorowanki antystresowe itd... I też chciało mi się płakać, ale wiedziałam, że to dla mojego maleństwa...

0d1yrjjgtd95fou3.png
U mnie wiedzieli, i wszyscy pomagali i nadal pomagaja. Ale moja mama twierdziła, że to głupota, że 3 raz zaszłam w ciążę i to jeszcze po 2 cc i miałam wrażenie, że czekala, że jednak na początku pójdzie i będzie po wszystkim:( ale nie poszło dzieciatko rośnie i widze, że już teraz powoli oswoiła się z tą myślą. Ale i tak czasami jak narzekam, że coś boli to stwierdzi, że mam nic nie mówić bo to na własne zyczenie. Albo sie jeszcze nie cieszyć bo jeszcze trochę do końca a nie ma co się cieszyc na zapas:/

U mnie wiedzieli, i wszyscy pomagali i nadal pomagaja. Ale moja mama twierdziła, że to głupota, że 3 raz zaszłam w ciążę i to jeszcze po 2 cc i miałam wrażenie, że czekala, że jednak na początku pójdzie i będzie po wszystkim:( ale nie poszło dzieciatko rośnie i widze, że już teraz powoli oswoiła się z tą myślą. Ale i tak czasami jak narzekam, że coś boli to stwierdzi, że mam nic nie mówić bo to na własne zyczenie. Albo sie jeszcze nie cieszyć bo jeszcze trochę do końca a nie ma co się cieszyc na zapas:/
Smutne jest to, że najbliżsi mówią takie rzeczy :( Najważniejsze jest to co Wy czujecie i Wy macie być szczęśliwi :)

reklama
Do góry