olaaa7
Fanka BB :)
Również trzymam kciukiCześć dziewczyny. Ja już na nogach i dzisiaj wizyta. Trzymam kciuki za nas wszystkie wizytujące![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Również trzymam kciukiCześć dziewczyny. Ja już na nogach i dzisiaj wizyta. Trzymam kciuki za nas wszystkie wizytujące![]()
14.45Również trzymam kciukia o której masz wizytę?
Pięknie byłoMy już na dworze, nie chce się do domu wracać super ciepło[emoji5] w słońcu 15 stopni [emoji5] ja bardzo lubię wcześnie wstawać zupełnie inny dzień nie wyobrażam sobie leżeć do 10[emoji5]
No naprawdę było pieknie, my już powskakiwalismy w wiosenne ciuchy a tu jeszcze zime zapowiadają:/ ja już bym mogła cały czas tak mieć jak bylo wczorajCześć dziewczyny
Śniadanie zjedzone, koty ogarnięte, O pojechał do pracy, mogę powoli się odkopać
Ale na szczęście wczoraj była niedziela i piękna pogoda, więc liczę że niedługo się ogarnęPięknie było
Myśmy musieli wrócić, bo.... Musiałam do wc...
Ale sporo czasu i tak spędziliśmy na słońcu
Najpierw miał być dłuższy spacer, ale wyszedł krótki, ok 1,5km, trafiliśmy na plac zabaw, i siedzieliśmy parę godzin na ławeczce, huśtawce itd
Cudnie było
![]()
Też fajny pomysłAlbo wspólne zdjęcie na poduszce. U fotografa się da coś takiego zrobić. Ale nie wiem czy twojemu się to spodoba. Ja mojemu chyba taki prezent sprawie na urodziny. Fajnie , że sobie przypomniałam. Teraz zrobimy zdj z brzuszkiem i takie wyszyja na Jasiekmój chciał już rok temu coś takiego, żeby zabrać ze sobą do Niemiec.
Ja w mojej wiosennej rozwaliłam zamek bo się uparłam że się jeszcze zapnę [emoji3] zapięłam... na chwilkę [emoji3]
Mąż dalej wymiotuje, nic zjeść nie może. Uparł się że da radę w pracy i teraz żałuję że poszedł... chłopy... Jutro biorę go do lekarza i ma załatwić urlop w pracy na ten tydzień. Szkoda mi go strasznie bo jest okropnie słaby. Taki nie mój. Nie śmieje się, nie żartuje...
Moje gardło puściło. Płukałam szałwią i zjadłam kilka plasterków cytryny no i herbatka z miodem i maliną.
Pogoda śliczna ale siedzę w domu jeszcze. Z resztą spacer w samotności jest głupi.
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Ja mam od lat jednego cienkiego softshella, plus jakieś dwa płaszczyki, a poza tym - nie używamJeśli chodzi o kurtki wiosenne to mam kilka ramonesek a takie na zamek żeby się dopiąć to hmmm chyba dwiejedną taką parke zielona i drugą taka sportowa
mam sporo długich swetrów, jakoś przeżyję [emoji14]
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty [emoji106][emoji106][emoji106]Jutro nas sporo z tego co pamiętamchyba też Karla ale nie jestem pewna iiichyba Oliwka 11
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
O kurczę to muszę Ci powiedzieć, że podziwiam bo ja to na krótki rekaw się przerzucam dopiero koło 20 stopniMam nadzieję, że twój szybko się wyleczy, Mo i dobrze, że to like przeszło [emoji106]
Co do kurtek - jak szliśmy wczoraj na spacer, to O w krótkim rękawku, ja w cienkim sweterku i kamizelce (i O miał ze mnie niezłą polewkę, że muszę się tak naubierać - normalnie przy takiej pogodzie to sandałki i krótki rękaw (w sumie jak było nieco zimniej to też)
Założyłam ulubioną kamizelkę, i jakie było moje zdziwienie, gdy okazało się, że w brzuszku ciasno [emoji23]
Na szczęście nie na tyle, żeby się nie dosunąć
No i na szczęście jeszcze kilka kamizelek mam "na stanie"
Zawsze wolałam, żeby w razie czego marzły mi ręce niż tułów - musiałam chronić drogi oddechowe, a kurtka jak za ciepło, to się rozpina, i wieje właśnie po klatce piersiowej - więc chodzę bez rękawów
A generalnie, to przed ciążą przerzucałam się na krótki rękaw, jak temperatury są powyżej 0 (tak, zera), jak już nie ma mega błota, to też sandały
![]()
Cierpliwości - po 20tc zaczyna bardziej rosnąćŚliczny <3 ja nie mam takiego jak Wyja mam taki jak bym się najadła grochu, tak moja mama określiła haha. A chcialabym taka piłeczkę to jak się położę to prawie brzucha nie mam :/