reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Marika92 lepiej się czujesz ?
Nie do końca... Ciągle boli mnie głowa :/

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mam takie pytanie.. czy macie coś sprawdzonego na brodawki ? Smaruje bepanthenem , ale swędzi i piecze już drugi dzień. Staram się delikatnie podrapać.. zauważyłam też , że brodawki mam popękane, a na samym środku odpada kawałeczek malutki skóry .. to normalne ?:/

Hej dziewczyny :) jej, dawno mnie nie było! Ale tyle się działo... Na szczeście nie licząc jednej sytuacji która napędziła nam stracha to same pozytywne rzeczy. W czwartek byliśmy na drugim usg genetycznym. Dzidzia zdrowa, wszystko w porzadku co mnie uspokoilo. Zwłaszcza po akcji ze szpitalem. No i dostaliśmy 100% potwierdzenia że czekamy na córeczkę ;) mała kobietka na dzień kobiet :D a dzis mój mąż skończył 30kę i jestem mega zadowolona bo udało mi się wczoraj urządzić mu impreze niespodzianke! :D 4 miesiące planowania i organizacji ale udało się i nawet przez myśl mu nie przeszło co się święci :D

Mam takie pytanie.. czy macie coś sprawdzonego na brodawki ? Smaruje bepanthenem , ale swędzi i piecze już drugi dzień. Staram się delikatnie podrapać.. zauważyłam też , że brodawki mam popękane, a na samym środku odpada kawałeczek malutki skóry .. to normalne ?:/
Mnie się tak działo, chwile później zauważyłam że pojawiła się siara. Niczym nie smarowałam brodawek. Teraz wyglądają troche lepiej ale ja generalnie mam w trakcie ciąży problem z przesuszającą się skórą.

Moje sutki są takie jakby popękane ale na szczęście nie pieką ani nie swędzą, niczym nie smaruje, ale jakoś 2 tygodnie temu na jednej brodawce miałam właśnie taki malutki kawałeczek skóry który się naderwał i przy dotyku piekł ale się to samo wysuszyło i odpadło.

reklama
Do góry