reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A teraz będzie spam kulinarny [emoji23]

Kupiłam ostatnio książkę z koktajlami ;)

Jest tam też dział o koktajlach w ciazy:

cd68e58f7f51082fe2b3f1aa69cfb335.jpg

4ff9df025051896d5e749d87c880007c.jpg

I kilka przepisów ;)
7c4ac1d529344d3f2468a86758a6890c.jpg

7830c0485144c8cb7a046dc03ba7ee9d.jpg

ccebc8af000abdef554805f432f7b503.jpg

385dc2bd1c53f8f7e0e52466f740ec24.jpg

dd5e955675569d18863a7d8597b3a933.jpg

5cc08a40970b5c8b559c03170e97f845.jpg

bc145285f2e25ca32824015ef148e6b6.jpg

Jeśli chcecie, to mogę jeszcze wrzucić trochę innych przepisów, tylko najlepiej zasugerujcie np, z czego, itd ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Pewnie, ale lepiej w folderze z przepisami :) a pietruszka mi przeszkadza w koktajlach itp :) ale w zupie bardzo lubie

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Poczytalam was troszku..... Gratuluje wizyt. Piekne macie brzuszki a waga sie nie przejmujcie,wcale tego po was nie widac. Ja wczoraj sie wazylam u mamy niby 4 na plusie zobaczymy w srode u ginki. Powiem wam ze czuje sie jakas napuchnieta jak wieloryb juz....a gdzie do konca . Mniej mnie na forum ale was podczutuje. Nadrabia te robote chalupnicza...zawsze to jakas dodatkowa kasa. A i dzieciaki maja spr.za spr. I musze ich dopilnowac.
Zabiegana jestem ale to dobrze. Dni szybciej leca.
Widzialam ze byl temat koktajli poruszony. Uwielbiam.....chyba musze znow zaczac robic bo ost. Nic a nic owocow. Nawet jablek co odbija sie w toalecie ....za to jadla bym w nocy czekolade lub slodycze. Ost wracajac w nocy z wc...przewalilam cala lodowke ,szukajac slodkiego nic nie bylo ppza miodem to 3 lychy wciaglam. Masakra.
Co do jedzenia. To rano ok sniadanie 2 kanapki herbata ...a w ciagu dnia jak zjem i siedze to mnie sciska. A najgorzej wieczorem ,zero nic nie jem. A jak zjem to wszystko zwracam. A pozniej napady ma slodkie. Ehhh

Co tam waznego sie wydarzylo? Mam nadzieje ze wszystko ok i ze tak nadal bedzie.

A i karla zdrowka powinas dostac wpiedol na gola dupe....babo ty . zamiast lezec to kobieto pracy w takim stanie wychodzisz z domu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie masakra :( od środy boli mnie podbrzusze i mam problemy z wypróżnieniem, wczoraj załatwiałam się 3 razy..Dziś o 5rano mega bolesne skurcze przy wypróznianiu, potem dwa razy zwymiotowałam i pojechałam na ip. Niby wszystko ok,wysłali mnie na sor. Pojawiło się plamienie po badaniu ginekologicznym. Wyszły mi leukocyty podwyższone do 16.83, ,a we wtorek było 10.9. Pojawiła się biegunka, ból brzucha ciągle sie utrzymuje. U mojej lekarki okazało,się że szyjka się skraca. Ma 3,9cm ,a ciążę zaczynałam z 6cm i te bóle to nie tylko skurcze jelit ale i macicy. Jestem przerażona. Możliwe że to rotawirus,lekarki dziecko chorowało dopiero, ja byłam we wtorek na wizycie. Jutro albo pojutrze do szpitala. Biorę nospe, espumisan, a brzuch non stop boli :( tak bardzo sie boje...

U mnie masakra :( od środy boli mnie podbrzusze i mam problemy z wypróżnieniem, wczoraj załatwiałam się 3 razy..Dziś o 5rano mega bolesne skurcze przy wypróznianiu, potem dwa razy zwymiotowałam i pojechałam na ip. Niby wszystko ok,wysłali mnie na sor. Pojawiło się plamienie po badaniu ginekologicznym. Wyszły mi leukocyty podwyższone do 16.83, ,a we wtorek było 10.9. Pojawiła się biegunka, ból brzucha ciągle sie utrzymuje. U mojej lekarki okazało,się że szyjka się skraca. Ma 3,9cm ,a ciążę zaczynałam z 6cm i te bóle to nie tylko skurcze jelit ale i macicy. Jestem przerażona. Możliwe że to rotawirus,lekarki dziecko chorowało dopiero, ja byłam we wtorek na wizycie. Jutro albo pojutrze do szpitala. Biorę nospe, espumisan, a brzuch non stop boli :( tak bardzo sie boje...
W szpitalu dadzą ci kroplówki żebyś się je odwodnila, będzie dobrze w szyjka i tak długą bo prawie 4 cm , najważniejsze żeby dalej się nie skracala !

reklama
Do góry