reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Bardziej jestem załamana tym ze w pon przychodzi się uczyć dziewczyna na moje stanowisko a mnie nie będzie

Smutno mi jakoś ze już ost miesiące jestem w pracy .. bardzo kocham swoją prace i naprawdę ciężko mi się pogodzić z tym ze oddaje moje stanowisko
Jestem nienormalną

16udyx8di9hvrs5t.png
To zupełnie normalne, że Ci smutno, że oddajesz stanowisko. Od bycia matką na szczęście człowiek nie traci innych części siebie. Po prostu trzeba się pogodzić z tym, że przez jakiś czas będziesz mieć inną rolę, chociaż v dla mnie to było bardzo trudne.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzisiaj naprawdę mało zjadłam, ale ogólnie to, co jem w ciąży, to nic w porównaniu z porcjami sprzed - warzyw na dzień średnio kg (tak z 2-2,5kg schodziło na dzień na dwie osoby), plus owoce, jakaś kasza, soczewica itd - więc rozmiar porcji... ale ja jestem wege, więc warzywa od lat stanowią podstawę wyżywienia, a żeby w ten sposób dostarczyć np 4tys.kcal to już... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja mięso jem dwa razy w miesiącu bo rzadko mam chęć a aż tyle nie jem [emoji16] a wyniki krwi są ok

f2w39n7303c24ozn.png

Wow, to najdziwniejsza definicja lenistwa, jaką widziałam [emoji14] moim zdaniem niezły pracuś z Ciebie.

Mieszkam na zadupiu, do sklepu to nie wyjść z domu na chwilę, trzeba autem itd, a jak się przeprowadzę, to do najbliższego sensownego będzie z 6-10km - ubrać się, pojechać, odstać w kolejce itd - 1-1,5h minimum... Naprawdę szybciej zrobić samemu [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Odebrałam dziś sukienkę zamówiłam na próbę bo była bardzo tania woec daje recenzje

Materiał świetny nie prześwituje naprawdę ładna i za pare groszy ja kupiłam na wiosnę i do pracy do balerinek jakieś ramoneski
Kolory do wyboru brałam rozmiar xs/s tak [emoji23] ale mysle ze do M będzie tez dobra ma dużo miejsca na brzuszek za 49,00 zł jest spoko na te pare mieisecy
Po bokach marszczona
Ja mam 160cm wzrostu i mysle ze do 167 max potem będzie za krótka to jedyny minus chyba

Zobacz ofertę: SUKIENKA CIĄŻOWA BAWEŁNIANA KOLORY XS/S 334 Link do: SUKIENKA CIĄŻOWA BAWEŁNIANA KOLORY XS/S 334

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
1520617540-d059703ac598f1d1-aaaaaa.jpeg
1520617545-6365956182af2339-aaaaaa.jpeg
1520617555-0326a16452232798-aaaaaa.jpeg
Bardzo ładna :) ja z powodu biustu musiałabym wziąć M/L a akurat ten rozmiar ma 2cm więcej (92cm) :)

f2w39n7303c24ozn.png

To zupełnie normalne, że Ci smutno, że oddajesz stanowisko. Od bycia matką na szczęście człowiek nie traci innych części siebie. Po prostu trzeba się pogodzić z tym, że przez jakiś czas będziesz mieć inną rolę, chociaż v dla mnie to było bardzo trudne.

Tez bylo mi z tym trudno w pierwszej ciazy...Teraz jakos lepiej to znioslam i nabralam duzego dystansu. Zwlaszcza, ze to tylko praca i jeszcze tyle wyzwan przede mna, jak nie w tej pracy to w innej ;)

reklama
Do góry