reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

K jedyne co napisał na temat niespodzianki to tyle , żebym sobie naszykowala coś ładnego bo będzie chciał mnie gdzies zabrac. I że mówi mi wcześniej , żebym się nie musiała denerwować chwilę przed wyjściem , że nie mam w co się ubrać.
I dowiedziałam się tydzień wcześniej i i tak się denerwuje.. bo niby cała szafa ciuchów, sukienek to nie ma co zalozyc.. i chyba będę jutro w mieście czegoś szukać , eleganckiego i wygodnego :p ale nawet buta nie mam na taką porę do sukienki :crazy: i odechciewa mi się :(:(:(
No nie wytrzymam , mam tak samo niby mnóstwo ciuchów w szafie ale na wyjście nie mam się w co ubrać i zawsze powód do zakupienia czegoś nowego :D

reklama
Ból jest ciągły , a w trakcie i przed wypróżnieniem gorszy. A robię po troszku..
Współczuję bardzo :(
Może to faktycznie jakiś wirus...
Merytorycznie nie pomogę, mogę tylko napisać, że moim zdaniem szpital w tej sytuacji to dobry pomysł, i trzymać kciuki, żeby było ok...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Znalazła się nasza zguba :D masz usprawiedliwienie ,lekcje z 3 dzieci to naprawdę nie lada wyzwanie! I do tego jeszcze praca ,także czasu napewno mało co nasz dla siebie :)
Czasem ma go sporo....ale teraz to istny armagedom. Wlasnie skonczylam z dzieciarnia tlumaczenie tekstu z angielskiego. Nie uznaje tlumaczow google. Wiec uczylam ich obslugi slownika.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

K jedyne co napisał na temat niespodzianki to tyle , żebym sobie naszykowala coś ładnego bo będzie chciał mnie gdzies zabrac. I że mówi mi wcześniej , żebym się nie musiała denerwować chwilę przed wyjściem , że nie mam w co się ubrać.
I dowiedziałam się tydzień wcześniej i i tak się denerwuje.. bo niby cała szafa ciuchów, sukienek to nie ma co zalozyc.. i chyba będę jutro w mieście czegoś szukać , eleganckiego i wygodnego [emoji14] ale nawet buta nie mam na taką porę do sukienki :crazy: i odechciewa mi się :(:(:(
Spokojnie, w weekend ma być pięknie i słonecznie, nie kombinuj, tylko załóż sukienkę, w której będziesz się dobrze czuła i wygodne buty, i nie przejmuj się tak, na pewno będziesz wyglądać pięknie [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
U mnie masakra :( od środy boli mnie podbrzusze i mam problemy z wypróżnieniem, wczoraj załatwiałam się 3 razy..Dziś o 5rano mega bolesne skurcze przy wypróznianiu, potem dwa razy zwymiotowałam i pojechałam na ip. Niby wszystko ok,wysłali mnie na sor. Pojawiło się plamienie po badaniu ginekologicznym. Wyszły mi leukocyty podwyższone do 16.83, ,a we wtorek było 10.9. Pojawiła się biegunka, ból brzucha ciągle sie utrzymuje. U mojej lekarki okazało,się że szyjka się skraca. Ma 3,9cm ,a ciążę zaczynałam z 6cm i te bóle to nie tylko skurcze jelit ale i macicy. Jestem przerażona. Możliwe że to rotawirus,lekarki dziecko chorowało dopiero, ja byłam we wtorek na wizycie. Jutro albo pojutrze do szpitala. Biorę nospe, espumisan, a brzuch non stop boli :( tak bardzo sie boje...
Trzymaj się kochana!! Będzie dobrze, odpoczywaj dużo.... Informuj nas co u Was :*

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry