reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No to najgorszy sprzet do zepsucia sie. Dobrze, ze mamy taka turystyczna i dala rade przez ten tydzien.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie, nam kilka lat temu w lipcu padła, to był koszmar i ile się wtedy jedzenia namarnowało:(

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi moją fotograf powiedziała , że najlepiej zrobić między 26-37 tygodniu :) zrób, fajna pamiątka :) a wcale nie musisz być rozebrana, ładna sukienka np i już będzie ślicznie. A wiosną/ latem można zrobić sesję na powietrzu :)
No z tą porą roku to nam się udało :) Sesje na powietrzu są fajne :) A Ty kiedy planujesz?

Mam nadzieję, wczoraj czułam kilka razy .. co za dużo chyba to nie zdrowo :D
No widocznie dzidzia stwierdziła, że wczoraj szalała to dziś odpoczywa :D

Nom strasznie ciężko z tym mam pije dużo wody nie wiem nie jem jakiś ciężko strawnych rzeczy i mnie tak meczy dziś sobie jogurtów nakupuje :*
Zacznij jesc kiwi :)
Na mnie batdzo dziala kiwi. Jak codziennie zjem to nie mam zadnych problemow. Moze sprobuj.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie na mnie też działało i ostatnio też mam problemy i chyba muszę się wziąć za jedzenie, chociaz później język mnie aż boli i piecze :/
No z tą porą roku to nam się udało :) Sesje na powietrzu są fajne :) A Ty kiedy planujesz?

No widocznie dzidzia stwierdziła, że wczoraj szalała to dziś odpoczywa :D
Jestem umówiona na 11 czerwca :)
Będę w skończonym 33 tygodniu :) bo później nie ma miejsc, a przed czerwcem będzie za wcześnie. A tez musiałam patrzeć mniej więcej kiedy K zjeżdża i modlę się zebym trafiła w tydzień jego przyjazdu :unsure:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
@Marika92 jak samopoczucie? Mam nadzieję, że lepiej :)
Nie koniecznie.. Ciche dni z M... Nawet nie usłyszałam "wszystkiego najlepszego" ..

p19u3e3kx02n8g8h.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry