reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To moja koleżanka jak robiła szkice pod ilustracje przy stole (np.do książek) to kładła malutką w kokonie na stole właśnie. Siedziała obok i miała ją na oku. Jak ćwiczyła jogę to kładła ją niedaleko siebie na podłodze. Jak mała nie spała wtedy to obserwowała mamę i była spokojna, że ją widzi. Ja, że prowadzę podobny tryb życia do niej (pracuję również przy stole, w ciszy ;-) to wykorzystam jej patenty. A stół mam ogromny, więc nie ma szans, abyśmy się z kokonem nie zmieścili :-)
Ja planuje kupić bujaczek a jak już dzieciatko podrosnie będę jak najwięcej kladla na mate by leżało na brzuszku lub pleckach :) ale pewnie po to produkują różne rzeczy aby każdy mógł wybrać co mu się przyda :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ja mam jeden rożek póki co i nie wiem czy kupić jeszcze kolejny
Ten otulacz super sprawa moja przyjaciółka ur w czerwcu i mała leżała w nim

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zalezy ile zamierzasz go uzywac. Ja rozka uzywalam przez miesiac i starczyl jeden.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja planuje kupić bujaczek a jak już dzieciatko podrosnie będę jak najwięcej kladla na mate by leżało na brzuszku lub pleckach :) ale pewnie po to produkują różne rzeczy aby każdy mógł wybrać co mu się przyda :)

f2w39n7303c24ozn.png
Każdy powinien wybrać co mu pasuje. :-) A mata będzie spełniać te same funkcje co kokon (też jest miękka) Ja wybrałam kokon żeby mała mi się z niego nie wyturlała (po to są te wyższe boki) Ja też zastanawiałam się nad bujaczkiem, ale lekarz mojego syna odradza (ortopeda) i nie wiem jeszcze co zrobię. Poza tym do bujaczka noworodka nie wsadzę.

reklama
Do góry