reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahah ja powiedziałam mojemu ze za to ze mu syna urodzę i znów musze rodzic to chce piękny pierścionek z złota [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png
Też mowilam wcześniej o pierścionku :D ale chyba zmienię zdanie Hahah xd

reklama
Ja będę miała 3 otulacze cieniutkie, trzy kocyki (różna grubość) będą robić za grubsze otulacze, akurat u mnie rożki się nie sprawdziły więc tu nie pomogę, bo ich nie planuję teraz. Śpiworki po dwa w rozmiarze 0-6 i dwa 6-12. Potem pewnie dokupię taki po roczku.
Pokaż mniej więcej jakie te śpiworki i otulacze, jak możesz :)

Przeglądałam torby na allegro bo musze kupić do szpitala i znalazłam takie Link do: TORBA PODRÓŻNA SPORTOWA TRENINGOWA 80L POLSKA PROD co myślicie? Tanie są ale nie wiem czy materiał nie będzie lipny xd
Ja dużo droższej nie kupuje. Nie potrzebna mi torba na codzien, używam raz na rok. Więc wsadzić rzeczy do szpitala, w szpitalu wyjąć i spowrotem schować. To myślę nie musi być jakiś materiał super. Chyba, że Ci się przyda na później bo często używasz to kup z lepszego materiału żeby Ci trochę wytrzymała :)

reklama
A ja się już teraz pogubiłam .. nie wiem czego ile kupić. Czy będę używać rożka, śpiworki, otulacza. Nie chcę kupić i żeby leżało. :/

Rożek - idealny jak ktoś nie umie trzymać jeszcze noworodka wiec jak go owinie to jest taki sztywny i lepiej się nosi dziecko

Śpiworki do spania jeżeli nie chcesz używać pościeli
Otulacz to już jak kto woli

16udyx8di9hvrs5t.png

Do góry