reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mój syn mówi, że on kąpiel bierze na siebie!! Boje się co jeszcze wymyśli... ;-) muszę mu to delikatnie wybić z głowy do lipca ;-)
Niezły jest ;)
Myślę, że duża szansa, że samo mu przejdzie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Byłam dziś u mojej koleżanki ma benetto Holand wózek na żywo pojezdzilam przetestowałam
Urzekł mnie od początku chciałam benetto ale vulcano różnią się koszem tylko ale widziałam go na necie tylko dziś się przekonałam do końca
Jest lekki spacerówka jest Ok
Prowadzi się sprawnie a cena tez jest fajna wiec ja już decyzje podjęłam co do wózka [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super! Zawsze to juz cos do przodu.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Sabina zazdroszczę takiego pomocnika moja 8 lat i ledwo co sie pogodziła ze będzie brat [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tak jak już zaczęłam to konkretnie [emoji23]
Na koniec w czerwcu zostawiam sobie wózek i kosz na kółkach i nianie z kamerka to będą grubsze finansowo zakupy dlatego teraz chce pokupywac i mieć już spokój z ciuchow już nic nie będę kupywać może ewentualnie jakieś body jeszcze
Kocyki mam pościele mam czapeczki tez ciuszki dość sporo teraz jeszcze to zamówienie przyjdzie zostaje tylko wanienka i kosmetyki dla dziecka i dla mnie a No i torba jeszcze

16udyx8di9hvrs5t.png
To mi zostało wszytko prócz łóżeczka :o
Od kwietnia muszę się wziąć za wyprawkę bo jestem daleko w tyle ze wszystkim..

Może też się rozciąga znowu wszystko, albo małe się źle ułożyło . Ja tak panikowalam ostatnio przez dwa/trzy dni a od tych boli nie ma śladu. Też chodzić nie mogłam. Brałaś sobie nospe ? Lub Apap ?
Btalam no-spe ale nie pomaga. Nie boli tylko jak sie nie ruszam. Tak mysle, ze sie rozciaga. Mam nadzieje, ze przejdzie do jutra.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry