reklama
Jeśli faktycznie codura, to powinna być ok - to taka typowa torbowa tkaninaPrzeglądałam torby na allegro bo musze kupić do szpitala i znalazłam takie Link do: TORBA PODRÓŻNA SPORTOWA TRENINGOWA 80L POLSKA PROD co myślicie? Tanie są ale nie wiem czy materiał nie będzie lipny xd
![0d1yrjjgtd95fou3.png](https://www.suwaczki.com/tickers/0d1yrjjgtd95fou3.png)
Wow ciekawe czy u mnie też tak będzie. Jeśli tak to rzeczywiście przyda mi się córeczka na babskie sprawy heheMój był tak silno związany ze mną do ok 8-9 roku życia, aż okazało się, że teraz jak jest starszy to tata ważniejszy :-) Mama jest teraz aby jej pomóc, poopiekować się nią, posiedzieć, pogadać ale to z tatą chce wychodzić do kina, na męskie wyprawy, na rowery, na basen itd. Jak pytam „a ja?” To mówi, „chodź mamo z nami, pewnie!” ale to tacie proponuje zawsze pierwszemu ;-) Ja to bardzo przeżyłam, bo zdałam sobie sprawę, że on dorasta i faktycznie staje się tym nastolatkiem. Zresztą powiedział mężowi, że „dobrze, że będzie siostra to mama będzie z nią miała dziewczyńskie sprawy a ja mam z Tobą tato chłopskie!” ;-) ;-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Sabinaaa81
Fanka BB :)
To może tak zareagowałaś, bo to duża ilość cukru była jak dla Ciebie? Ja tak raguję na cofa colę z cukrem (tą czerwoną) ale ja cukru nie używam do niczego od kilku lat.Kawy herbaty nie słodzę
Pije tylko wodę lub wyciskam sobie pomarańcze
Jeżeli chodzi od łódzkie to jem jak mnie najdzie ochota ale to rzadko cukierków wogole jak już to Milka czekolada
![]()
Nowaja16
Pokażesz ja?Napewno taki materiał jak torby typowo sportowe na szpital chyba Ok
Ja choruje na torebkę z la milou i do szpitala i później na wszystkie rzeczy dla dziecka jak gdzieś pójdę bo jest dość pojemna
![]()
Onaszczesliwa2018
A...tylko dzis cos mnie ten brzuch tak boli, ze ledwo chodze[emoji53] Jeszcze tak nie mialam.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj biedaczku odpoczywaj :*
dziękiJa będę miała 3 otulacze cieniutkie, trzy kocyki (różna grubość) będą robić za grubsze otulacze, akurat u mnie rożki się nie sprawdziły więc tu nie pomogę, bo ich nie planuję teraz. Śpiworki po dwa w rozmiarze 0-6 i dwa 6-12. Potem pewnie dokupię taki po roczku.
Z rożkiem myślę głównie o O, żeby bezpieczniej /wygodniej mągł wziąć Hanię na ręce, i jako kocyk
Jak się nie sprawdzą to trudno, będę "do tyłu" o 2m tkaniny
Ja też coś takiego musze kupić bo młodego zawsze kąpał tata, a teraz ma pracę zmianową więc jak pójdzie na 2 to muszę kąpać ja [emoji33]Ja miałam przy corce takie coś i super mi się sprawdziło teraz tez zamówiłam
Kosztuje grosze i wiadomo trzeba wymieniać co jakiś czas
To taka duża gąbka do wanienki i na nią kładziesz na nią dzidziusia nie ześlizguje się i można bezpiecznie umyć dziecko
![]()
![]()
Mój też spał w śpiworku tylko u nas w łóżku bo łóżeczka nie uznawał. Ale śpiworek uwazam, za super sprawę bo przynajmniej dziecko jest okryte, a nie wiecznie odkopane.Ja nie kupuję kołderki ani do wózka, ani do łóżeczka. Do wózka wystarczą otulacze i kocyk jak będzie chłodniej. A w nocy malutka będzie spać w śpiworku przez pierwszy rok. (tak spał też mój synek jak był niemowlakiem) W mojej dzielnicy jak byłam nastolatką zmarło dwoje dzieci śmiercią łóżeczkową i jestem na tym punkcie trochę przewrażliwiona. W nocy w łóżeczku będzie tylko prześcieradełko a na nim mała w śpiworku. (w lecie w cieniutkim letnim i w zimę w grubszym) Ochraniaczy, baldachimów, poduszeczek, czy maskotek w łóżeczku nie będzie.
reklama
Kocyki fajnie się szyjeJa będę miec 2 rożki i 2 kocyki tylko ja kocyków w domu jeszcze mam po dzieciakach różnej grubości.
Podziel się: