reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie dzisiaj strasznie biodra bolały po tym siedzeniu na tych wynikach
Ja też cała obolała wróciłam po glukozie bo strasznie niewygodne są krzesła w przychodni. Kość ogonowa strasznie bolała. Ciekawe kiedy drugi raz mnie wyśle bo ja miałam pierwszą w 12 tygodniu...

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama
Idziesz do przodu z zakupami :) jak tak Was czytam i oglądam co kupilyscie to też bym chciała już :) ja widziałam u siebie w takim sklepie dzieciecym takie coś gabkowatego ale na podwyższeniu, żebym mogła na tym rękę z dzieckiem oprzeć i myślę, że będzie wygodniejsze od gąbki zwykłej chyba

Tak jak już zaczęłam to konkretnie [emoji23]
Na koniec w czerwcu zostawiam sobie wózek i kosz na kółkach i nianie z kamerka to będą grubsze finansowo zakupy dlatego teraz chce pokupywac i mieć już spokój z ciuchow już nic nie będę kupywać może ewentualnie jakieś body jeszcze
Kocyki mam pościele mam czapeczki tez ciuszki dość sporo teraz jeszcze to zamówienie przyjdzie zostaje tylko wanienka i kosmetyki dla dziecka i dla mnie a No i torba jeszcze

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja idę w pon do lekarza i napewno dostanę już skierowanie na ta glukozę jestem przerażona bo z córka przeszłam to tragicznie ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aha :) to wporzadku, a do wózka będzie potrzebna kołderka jak to będzie lato ? :p bo też mi się tam kilka podoba , ale wszystkie dziewczece mi się rzucają w oczy :D
Ja nie kupuję kołderki ani do wózka, ani do łóżeczka. Do wózka wystarczą otulacze i kocyk jak będzie chłodniej. A w nocy malutka będzie spać w śpiworku przez pierwszy rok. (tak spał też mój synek jak był niemowlakiem) W mojej dzielnicy jak byłam nastolatką zmarło dwoje dzieci śmiercią łóżeczkową i jestem na tym punkcie trochę przewrażliwiona. W nocy w łóżeczku będzie tylko prześcieradełko a na nim mała w śpiworku. (w lecie w cieniutkim letnim i w zimę w grubszym) Ochraniaczy, baldachimów, poduszeczek, czy maskotek w łóżeczku nie będzie.

Bepanthen w ross jest za 38,99 czyli 10 zł taniej i HiPP, Babysanft, pielęgnacyjny płyn do kąpieli 13,99 czyli 4 zł taniej. Kupiłam już :p kupiłam jedną koszulę do karmienia niby, ale bardziej na teraz do spania bo mi nie wygodnie w niczym :p wydałam tyle kasy dziś, że już z domu nie wychodzę :p

Link do: Zarejestruj się | HiPP Bio zarejestrujcie się tutaj, koleżanka mówiła, że genialna paczka powitalna przychodzi :)

i buty na co dzień na wiosnę
Ładne! Ja chodzę w trampkach najczęściej ;-) bo balerinki przy mojej grubej nodze wyglądają niefajnie :-(

Ja idę w pon do lekarza i napewno dostanę już skierowanie na ta glukozę jestem przerażona bo z córka przeszłam to tragicznie ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Będzie dobrze - jakoś przeżyjesz...
może inaczej - nie sądzę, żebyś zniosła to gorzej ode mnie, a ja jakoś przeżyłam... (z podkreśleniem "jakoś", ale staram się zacierać to przykre wspomnienie... choć w sumie, to za dużo nie pamiętam [emoji23])

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja straszna Panikara czasami sama jestem na siebie za to zła, a w takiej sytuacji jak ostatnio dziękuję Bogu że mam takiego swira stres znów mnie też łapie przed jutrzejszą wizyta aaaaa:(
Dzwoniłam do ginekologa i mówił, że to uczucie jest normalne i nie ma powodu do niepokoju :) o której masz jutro wizyte?

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry