reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dobrze, że mamy ta stronę. Możemy się tu wyżalić na swoje dolegliwości i wesprzeć :) no i wygadaac... Bo faceta już trochę zameczalam tym tematem [emoji16]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

reklama
Do szkolnej psycholog też chodzi ale to na zajęcia korekcyjno kompensacyjne. A co do tych zajęć co niedlugo się kończą to nie wiem, bo pierwotnie grupa miala być tylko przez 12 tygodni, ale na 4 grudnia mam umówioną konsultację z psychologami prowadzącymi zajęcia to się podpytam czy jakiejś innwj grupy nie będzie czy coś, albo chociaż indywidualnie z którymś z nich bo widzę że to ludzie naprawdę z powołania są.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png
Dacie radę jesteście silne łaski powodzenia [emoji5]

uwo9yx8dax5wct20.png

Mam niestety pecha bo do pracy i tak idę na 15 ale chce od jutra zwolnienie.... cały czas nie mogę uwiezyc ze rośnie we mnie mój dzidziuś martwię się ze pójdę na bete A tam nic nie wyjdzie

uwo9yx8dax5wct20.png

reklama
Hej dziewczyny :) ja wczoraj nie dalam rady juz nic napisac po wizycie,tak mnie glowa zaczela bolec w poczekalni,mulilo mnie strasznie,zastanawialam sie czy nie isc juz do lazienki :/nie dosc ze wizyte mialam na 18:15 weszlam o 19:30 wykonczylam sie !!!ale na wizycie poplakalam u mojej fasolki da sie juz wypatrzec raczki,nozki taki maly robaczek :) ma juz 1,5 cm ale rosnie :)wyniki krwi oki ale tarczyca wyszla mi 2,4 gdzie norma jest do 2,4 lekarz stwierdzil ze sie zalapalam ale za miesiac do kontroli zobaczymy co tam sie bedzie dzialo z ta tarczyca,a nigdy nie mialam problemu ale w ciazy duzo rzeczy sie zmienia,
Witam nowe mamuski :)
Nastepna wizyta 18 grudnia :)

Do góry