reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Natury psychicznej. Poczytaj kilka moich postów ktore napisalam po tej twojej zacytowanej wiadomości bo to długie jest

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png
Waśnie przeczytałam. Jeju biedna Twoja córeczka :( moim zdaniem nauczycielka tez powinna zareagować jął widzi ze ona sama siedzi to powinna iść to reszty dzieci i powiedzieć żeby powiedziały tez z nią... Biedna oby tylko jej nikt nie dokuczał bo to jest najgorsze. Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze sie skończyło

reklama
No ale przecież nie mają prawa mi chociażby ksera nie wydać. Moje wyniki. Jezu ale mi się zachciało...

[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]
Jak jest z kserem to nie wiem. O to nie pytałam w tamtym czasie. Przeniosłam się do innego lekarza, ponieważ ten z przychodni był zwyczajnie gburowaty i nieprzyjemny.

Waśnie przeczytałam. Jeju biedna Twoja córeczka :( moim zdaniem nauczycielka tez powinna zareagować jął widzi ze ona sama siedzi to powinna iść to reszty dzieci i powiedzieć żeby powiedziały tez z nią... Biedna oby tylko jej nikt nie dokuczał bo to jest najgorsze. Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze sie skończyło
Się okaże. 12 grudnia mamy badanie w poradni psychologiczno pedagogicznej więc może też to coś też da....byle do piątku.i do zdjęcia z usg. Może się ucieszy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Się okaże. 12 grudnia mamy badanie w poradni psychologiczno pedagogicznej więc może też to coś też da....byle do piątku.i do zdjęcia z usg. Może się ucieszy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png
Na pewno sie ucieszy, ale ja na Twoim miejscu porozmawiała bym tez z nauczycielką żeby jakoś zareagowała na to ze mała siedzi sama ze dzieci nie chcą z nią siedzieć.

olaaa7 trzymam kciuki za dziś ty idziesz pierwsza ja mam na 18:00 już mam takiego stresaaa

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam nowe Mamusie
@Marika92 super wiedzialam, ze bedzie dobrze.
ze mnie po wizycie powoli schodzil stres az wkoncu zasnelam. ginelokog okazal sie super. empatyczny, serdeczny, dokladny. az bylam w szoku. normlanie meska wersja mojej fantastycznej poloznej. badanie mialam przez brzuch i bylo pieknie widac wiec nie bylo potrzeby robic inaczej. kilka razy nas pytal czy na pewno wsyztsko dobrze widzimy. pokazywal serduszko. pytal czy jestesmy zadowoleni. na koniec spytalam o luteine i bez problemu przepisal. sam tego co lraeda nie zaproponowal, ale nie stawil tez najmniejszego oporu.
@Sabinaaa81 no to zyjemy po tej samej stronie morza
To dobrze, że trafiłaś na fajnego lekarza. :-) Ja planuję wizytę w Pl w okolicach Świąt i jakieś badania, bo to czekanie mnie wykończy. Pierwsze dziecko też rodziłaś w Szwecji? Jak wspominasz okres ciąży i opiekę położnej?

reklama
Na pewno sie ucieszy, ale ja na Twoim miejscu porozmawiała bym tez z nauczycielką żeby jakoś zareagowała na to ze mała siedzi sama ze dzieci nie chcą z nią siedzieć.
Dokładnie. Warto porozmawiać z nauczycielką. Powinna zwrócić uwagę na to co się dzieje w klasie. Może uda jej się poprowadzić tak zajęcia aby dzieci zbliżyć do siebie np. jakiś wspólny projekt przed Świętami lub praca w mniejszych grupach na lekzwiązana z jakimiś zajęciami tematycznymi. To często zbliża dzieci.
Elodia a masz możliwość zaprosić jakąś koleżankę po szkole do domu? Laura się widuje z nimi na podwórku?

Do góry