Może to ma związek z problemami z zatokami..?Haha, to ja nie chce myslec co u mnie w klimie tkwi[emoji6]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może to ma związek z problemami z zatokami..?Haha, to ja nie chce myslec co u mnie w klimie tkwi[emoji6]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja usg prenetalne miałam 2 tygodnie temu gdzie miałam mierzona szyjkę i wiadomo dzieciątko dokładnie sprawdzone a i tak już swiruje ze coś mogło się zmienićJa teraz mam niby po 3 tygodniach a i tak mi się ciągnie strasznie:/
Oby szczególnie z tego ucha nic więcej się nie zrobiło..
@Onaszczesliwa2018 ja dzisiaj rano wstałam i też mnie centralnie bolał brzuch... aż się przestraszyłam że i na mnie padło z bólami, ale wzięłam nospe i magnez i jest ok. Może w nocy jakoś źle się ułożyłam.. tak czy inaczej dobrze, że leżysz we własnym domu, na wlasnej kanapie czy łóżku Tatuś posprzątał jak wrócił?
@Karla88 im dłużej oglądam Twoją strone to wiecej bym zamówiła ;D
U mnie po wizycie ok. Szyjka krótka, ale twarda. Dzidzia sobie siedzi główką do gory, dlatego tak po pęcherzu kopie. Dala sobie wszystko pomierzyc, tylko buzie zaslaniala raczkami. Ale za to ładnie nóżki rozkladala, i Pani doktor powiedziała ze to na pewno dziewczynka. Więc dalej Hanka i waży 520 gram
zamówiłam wczoraj 3 sukienki ;D
ooooo jakie? wrzucaj zdjęcia jak przyjdą
Witam dziewczyny mi dzis przyszedl kokon dla syna Zobacz załącznik 841602
Podajcie mi linka do sklepu Karli bo raczej się do niego nie dokopie
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie tyle problemy co ciągła przykrość dzięki rodzinie.. a w ciąży odczuwa się to 2x bardziej.
Jak się dzisiaj czujesz ?
Dziewczyny, a tak zapytam jaki macie sluz teraz? Bo ja dziś zauważyłam przy podcieraniu ze mam taki przezroczysty rozciagliwy jak słuz płodny i juz zaczynam swirowac czy to nie czop śluzowy..
Współczuję takiego początku dniaCzesc dziewczyny. Gratuluję udanych wizyt i powodzenia na przyszłych :* trzymam kciuki , na pewno będzie wszystko dobrze.
U mnie od rana do dupy, w ogóle ostatnio te dni najchętniej bym wycięła.. jak jest chwilę dobrze to zaraz mam wszystkiego dość i odechciewa mi się nawet oczu rano otwierać bo tylko siedzę i ryczę.. gdybym nie była w ciąży pewnie bym się upiła i zapaliła papierosa. Ale dziekuje Bogu, że jestem. Jest to jedyna rzecz która mnie cieszy w tym moim popapranym życiu..
Do tego rano zapomniałam nasikać do Kubeczka, jakieś 2 razy. Więc szłam spać dalej i za trzecim razem już pamiętałam. Wyszłam z domu, musiałam się wrócić po ten cholerny mocz. Jak już doszłam pod szpital, jakieś 20minut drogi. Wypadł mi telefon na chodnik i potuklam szybkę, całe szczęście , że zaraz po kupnie telefonu kupiłam też szybkę vhartowana , a jak weszłam do szpitala okazało sie ,że od 1 marca już pobierają krew do 10 nie do 11 i spóźniłam się 15 minut. Więc wróciłam do domu ..
Na 13.30 do dentysty mi się udało zapisać i po wyjściu kupię coś na obiad. Ale nie mam pomysłu jaka zupe gotować dzisiaj. A wy co gotujecie ? Może mi podsunięcie jakiś pomysł.. bo z chęcią to bym nic nie jadła ale jednak dziecka nie będę głodować i zjem na siłę.
Sądzę , że nie ma sensu. Nie chcę kłótni.Kurczę może warto by było z nimi pogadać dac do zrozumienia że tak nie bardzo sobie z tymi przykrosciami radzisz może ni4 są świadomi że są tacy "mili " niektórzy tak mają.. A ja z godz na godz mam coraz większy stres przed jutrzejszą decyzja , ale wierzę że musi być dobrze . No i brzuch mnie pobolewa , lezymy z synusiem grzecznie
No pewnie madz racje z tymi hormonami, bo duzo z nas tetaz narzeka. Ale ja tez jakas nie do zycia fizycznie. Taka oslabiona jestem, zmeczona choc wiele nie robie, nie mam na nic sily i ciagle bym spala. To pewnie przez te moje zatoki, a i pogoda nie pomaga.To chyba tez taki kolejny czas kiedy każda z nas jakąś taka bez nastroju może to skoki hormonów ? Bo ma nas je sporo :*
Ja usg prenetalne miałam 2 tygodnie temu gdzie miałam mierzona szyjkę i wiadomo dzieciątko dokładnie sprawdzone a i tak już swiruje ze coś mogło się zmienić
Właśnie się Zastanawiam czy jest sens kupować ? Gdzie on się przyda ? Jak położę na łóżku żeby dziecko nie spadło ? Tylko do tego ?Ładny [emoji106]
I ponoć świetnie się sprawdza
Sądzę , że nie ma sensu. Nie chcę kłótni.
Zazwyczaj jestem wybuchowa i mówię co myślę. Ale teraz w ciąży coś się wyciszylam i zrobiłam się taka dupa wołowa. Płakać mi się chce, a jak już się zdenerwuje to tylko później brzuch mnie boli.
Ja jestem pewna, że jest wszytko dobrze. Mam takie przeczucie :* jeszcze troszkę i będziesz nam wysyłać zdjęcia synka ze szpitala ja też czekam na poniedziałek i doczekać się nie mogę. A połówkowe miałam mieć teraz w piątek, w końcu przesunęliśmy na za tydzień i chyba będziemy musieli przesunąć o jeszcze jeden tydzień. Bo K chyba będzie musiał zostać kolejny tydzień w pracy jak kolega nie zjedzie na czas z wolnego .. mam nadzieję,że nie uwinie i K uda się przyjechać. Bo wysłał mi wszystkie pieniądze na rachunki i życie a sam został bez grosza bo myślał że zaraz będzie w domu..