reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam w srode[emoji4] dzisiaj ma przyjechać kurier z poduszka wiec mam nadzieje ze juz sie bede wysypiac [emoji13][emoji13]

Od rana nie mam apetytu... Nie mogę patrzec na jedzenie[emoji53] mimo ze w brzuchu burczy... Raz mam napady gloduna raz tak jak dzisiaj nie moge jesc. Też tak macie??

0d1ysek2pbzt5rd6.png
Niestety nie. Ja ciagle mam apetyt[emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja usg prenetalne miałam 2 tygodnie temu gdzie miałam mierzona szyjkę i wiadomo dzieciątko dokładnie sprawdzone a i tak już swiruje ze coś mogło się zmienić :(
I kiedy masz wizytę ? Jest wszystko dobrze.. :* mi leci 4 tydzień :/ i nawet nie miałam jeszcze prenatalnego. Nie martw się :*

No pewnie madz racje z tymi hormonami, bo duzo z nas tetaz narzeka. Ale ja tez jakas nie do zycia fizycznie. Taka oslabiona jestem, zmeczona choc wiele nie robie, nie mam na nic sily i ciagle bym spala. To pewnie przez te moje zatoki, a i pogoda nie pomaga.

Do tego jeszcze dzis mnie podbrzusze boli, az ciezko mi chodzic [emoji53]

To nic nierob połóż się do łóżeczka i odpoczywaj . Robota niezajac nie ucieknie:*

Hahaha myślę że parę wieczorów mu zejdzie żeby ogarnąć ten burdel :D A dziś jeszcze musi zakupy ogarnąć i pocztę bo moja paczka już tam leży i leży bo mnie nie było a musi to odebrać żeby czasem mi tego nieodeslali :D wypisalam mu upoważnienie , ale zostawił to na komodzie zadzwoniłam rano i zapytałam czy myśli że na ładne oczy mu ta paczkę dadza :D faceci ...
Ważne , że sobie radzi jak tako :) jeszcze miesiąc i zobaczysz jaki będzie obrotny :)

@JustMe55 jestes idealna reklamą :D
[/QUOTE]

Karla bardzo fajne te ubrania, więc polecam z serca :)

Właśnie się Zastanawiam czy jest sens kupować ? Gdzie on się przyda ? Jak położę na łóżku żeby dziecko nie spadło ? Tylko do tego ?

W zasadzie możesz położyć w każdym miejscu w domu, jeśli gdzieś idziesz, na kanapie, na dywanie.. w łóżku jeśli będziecie spać we 3, żeby dziecka nie zgnieść :) A z tym prenatalnym to zmieścisz się w terminie jeszcze jak będziesz tak przekładać?

Dziewczyny, a tak zapytam jaki macie sluz teraz? Bo ja dziś zauważyłam przy podcieraniu ze mam taki przezroczysty rozciagliwy jak słuz płodny i juz zaczynam swirowac czy to nie czop śluzowy..
Czop to batdziej taka galareta. Przezroczysta ale gesta.
Ja mam raczej bialy gesty. Ale ja mam pessar i globulki.

Wspolczuje. Ja dopiero co sie wyleczylam. Zapalenie oskrzeli i antybiotyk takze kuruj sie póki choroba sie bardziej nie rozwinela

0d1ysek2pbzt5rd6.png
Wiesz ja mam te zatoki do zoperoeania, wiec walcze tak na prawde cala ciaze. Na razie sie udaje bez antybiotyku. Ciekawe jak dlugo.

No pewnie madz racje z tymi hormonami, bo duzo z nas tetaz narzeka. Ale ja tez jakas nie do zycia fizycznie. Taka oslabiona jestem, zmeczona choc wiele nie robie, nie mam na nic sily i ciagle bym spala. To pewnie przez te moje zatoki, a i pogoda nie pomaga.

Do tego jeszcze dzis mnie podbrzusze boli, az ciezko mi chodzic [emoji53]

Dobrze, że córka duza to juz nie musisz tyle latać. Masz trochę czasu żeby poleżeć odpocząć. Weź nospe kochana, może przejdzie :(

reklama
Kochana ja byłam wczoraj badana a już mam stres przed jutrem to patrz jakie js mam "jazdy " w glowie ... nic się niezmienilo na pewno jest oki:* czop to podobno taka ogromna klucha i zabarwiona także spokojnie :**
Oby tak było ze to nie czop tak się strasznie martwię eh ta ciaza jest tak stresująca ze masakra.. trzymam kciuki kochana żeby jutro było wszystko okej :*

Do góry