reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie po wizycie ok. Szyjka krótka, ale twarda. Dzidzia sobie siedzi główką do gory, dlatego tak po pęcherzu kopie. Dala sobie wszystko pomierzyc, tylko buzie zaslaniala raczkami. Ale za to ładnie nóżki rozkladala, i Pani doktor powiedziała ze to na pewno dziewczynka. Więc dalej Hanka ;) i waży 520 gram :)
O to super, ze wszystko ok! Fajnie, ze Hania zostala Hania[emoji3]
A krotka szyjka to ile ma?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, a tak zapytam jaki macie sluz teraz? Bo ja dziś zauważyłam przy podcieraniu ze mam taki przezroczysty rozciagliwy jak słuz płodny i juz zaczynam swirowac czy to nie czop śluzowy..

A ja swoją chyba sprzedam. Rzadko jest mi potrzebna. Dzisiaj spałam bez i również się wyspałam.. może później jak będę miała większy brzuch to się przyda :blink:
Wtedy to na pewno [emoji13]

0d1ysek2pbzt5rd6.png

U mnie po wizycie ok. Szyjka krótka, ale twarda. Dzidzia sobie siedzi główką do gory, dlatego tak po pęcherzu kopie. Dala sobie wszystko pomierzyc, tylko buzie zaslaniala raczkami. Ale za to ładnie nóżki rozkladala, i Pani doktor powiedziała ze to na pewno dziewczynka. Więc dalej Hanka ;) i waży 520 gram :)
A...ktory to tc?

Dziewczyny, a tak zapytam jaki macie sluz teraz? Bo ja dziś zauważyłam przy podcieraniu ze mam taki przezroczysty rozciagliwy jak słuz płodny i juz zaczynam swirowac czy to nie czop śluzowy..
Tez taki czasamo mam to jest normalne. Wazne zeby nie mialo czerwonego zabarwienia lub brazowego. Bez obaw

0d1ysek2pbzt5rd6.png

Robiła usg dopochwowe, i było tak 2,5- 2,7, i mówi bym za 2 tygodnie wpadła zmierzyć, i bym brała do niej za każdym razem ten pessar jak by trzeba było założyć.
Oj to moj juz mi kazal przychodzic na zakladanie[emoji6] Ale to chyba bardziej ze wzgledu na moje zdrowie psychiczne[emoji6]

Nie tyle problemy co ciągła przykrość dzięki rodzinie.. a w ciąży odczuwa się to 2x bardziej.
Jak się dzisiaj czujesz ?

Kurczę może warto by było z nimi pogadać dac do zrozumienia że tak nie bardzo sobie z tymi przykrosciami radzisz może ni4 są świadomi że są tacy "mili " niektórzy tak mają.. A ja z godz na godz mam coraz większy stres przed jutrzejszą decyzja , ale wierzę że musi być dobrze :) . No i brzuch mnie pobolewa , lezymy z synusiem grzecznie :)

reklama
Do góry