reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oby szczególnie z tego ucha nic więcej się nie zrobiło..

@Onaszczesliwa2018 ja dzisiaj rano wstałam i też mnie centralnie bolał brzuch... aż się przestraszyłam że i na mnie padło z bólami, ale wzięłam nospe i magnez i jest ok. Może w nocy jakoś źle się ułożyłam.. tak czy inaczej dobrze, że leżysz we własnym domu, na wlasnej kanapie czy łóżku :) Tatuś posprzątał jak wrócił? :D
No mnie dzis wlasnie tez cos boli. Az ciezko chodzic. Tetaz chyba taki etap szybkiego wzrostu.
Za to circia coraz czesciej i mocniej kopie[emoji3]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiesz ja mam te zatoki do zoperoeania, wiec walcze tak na prawde cala ciaze. Na razie sie udaje bez antybiotyku. Ciekawe jak dlugo.

Oby jak najdluzej. Ja zaluje ze nie udalo mi sie uniknac antybiotyku

0d1ysek2pbzt5rd6.png

Właśnie się Zastanawiam czy jest sens kupować ? Gdzie on się przyda ? Jak położę na łóżku żeby dziecko nie spadło ? Tylko do tego ?
Przyjaciółka ma już przy drugim dziecku, i mówi, że to jeden z genialniejszych wynalazków - ale ona mieszka w domu, i dzieciaki w tym leżały ma łóżku, w salonie, na stole w kuchni, itd - wszystkie drzemki w ciągu dnia były przy niej, więc jak gotowała, to jak młode zasypiało, to nie odnosiła do sypialni do łóżeczka, tylko kładła w tym

0d1yrjjgtd95fou3.png

O kurczę , potrzebujecie pomocy? . Musi być dobrze , synuś do lipca musi grzecznie siedzieć w brzuszku dziennie mu tłumaczę:D
Dziękuje :* poradzimy sobie , mój K ma głowę na karku i ze wszystkim wychodzi dobrze. Więc nie martwię się aż tak, bo wiem ze da rade. Czuje , że zjedzie :) powiedział ,że żywcem się nie da i w środę do nas jedzie :) mam nadzieję ,że tak będzie.
Nie ma innej opcji, niech słucha mamy bo ciotka Klaudia go odwiedzi ;>

No mnie dzis wlasnie tez cos boli. Az ciezko chodzic. Tetaz chyba taki etap szybkiego wzrostu.
Za to circia coraz czesciej i mocniej kopie[emoji3]

No właśnie ja też czuję lokatora dość często, może szykuje się tam na badanko :D ...albo to dlatego że zjadłam pączka :)

reklama
Do góry