reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
"Należy pamiętać jednak, że niekiedy dolegliwość może wynikać ze stanów fizjologicznych, np. ból wątroby w ciąży jest spowodowany uciskiem rosnącego płodu na narząd" Link do: Ból wątroby – objawy – gdzie i jak boli wątroba? - Wylecz.to
Onaszczesliwa2018, nigdy tylu tabletek nie jadłam i to ciągle to może też już mieć dosyć wątroba.

No dokladnie :) A może będziesz musiała zmienić na jakieś inne :) lepiej udaj się do lekarza to może coś zaradzi :)

dzien dobry :)

ja dzis sie juz czuje lepiej tylko katar lekki ale do przezycia

opowiem wam dzien typowej blondynki: (pamietaciee akcję ze polozna przynosi wage nawet u ktores z was po porodzie a ja myslalam ze wage dla matki :) tak wiem .. wstyd mi do dzis hahah

godz 6:30 rano wstaje zeby zrobic siku do kubeczka na posiew i zrobic badania wszystkie bo w pon mam wizyte no wiec leze i mysle o ktorej wyjade itd.. po czym wstaje ide do lazienki siadam na wc i cooooo sikam... wstaje i mysle fuck mialam do kubka nasikac kurtyna tyle z moich badan na dzis ... musze znow jutro szybciej wstac...i kubek postawic na wc jak wstane rano zeby od razu widziec ...

pozatym trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze :)

Ja także witam się z rana i trzymam kciuki za wsZystkie wizytujace :)

f2w39n7303c24ozn.png

A i mam pytanie czy którejś z Was zdążyło się w tej bądź poprzedniej ciąży uczucie drgania w pochwie? Trochę uczucie takie jak wtedy gdy drga powieka... Zdążyło mi się to dwa dni temu jeden raz j wczoraj i trwało z 3 sekundy... Nie miałam wczoraj na prenatalnych badanej szyjki... Miałam u swojego ginekologa miesiąc temu (usg dopochwowe) i byla długa (5cm) a tydzień temu sprawdzał manualne i była zamknięta

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry