Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Witajcie Milego dnia. Ja juz od 3 nie spie jakos spac nie moge. Dzis umowilam sie z kolezanka i po poludniu na miasto sie wybieramy ;]
Miłego relaksiku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie Milego dnia. Ja juz od 3 nie spie jakos spac nie moge. Dzis umowilam sie z kolezanka i po poludniu na miasto sie wybieramy ;]
Cześć dziewczyny
Wczoraj usnęłam w trakcie nadrabiania was....
Trochę mi lepiej, zwłaszcza oskrzela puściły a już naprawdę bardzo się bałam (z moją "przeszłością zdrowotną" mogło być kiepsko....)
Katar itd nadal męczy, ale to już spokojnie przejdzie...
Leżę w łóżku, a O gotuje sobie makaron do pracy
Przy jednokolorowym "idealnym" tle robi się to prosto, dlatego wiele scen kręci się na niebieskim tle
Ale skomplikowane tło to tak naprawdę parę godzin, żeby mieć fajny, naturalny efekt...
Dzień dobry pora zaraz wstać bo trzeba jechać honorowo oddać mocz i się pokłuć buu
Dorotea, współczuje przeżyć, tule
dzień dobry
Od jakiegoś tygodnia boli mnie w tym samym miejscy pod żebrem z prawej strony. Nie cały czas, ale raz-dwa razy zacznie i tak promieniuje. I tak się zastanawiam czy Mały na coś uciska czy wątroba mnie boli od tych tabletek
Onaszczesliwa2018, właśnie myślę nad tym. Bo zawsze mnie w tym samym miejscu boli. Bo przecież jakby coś innego było to w różnych miejscach by był ból.
Ja dokładnie to samo. W ciąży się zarosła samaJa miałam raz nadżerkę w pierwszej ciazy na początku, tylko ona nie plamila, po ciazy nie bylo śladu i więcej nie wrocila[emoji5]
Jaki brzusio [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Wkoncu odebrałam sukienkę która zamawiałam z licytacji co ola tez
Zwykła bawełna szału nie ma inna zdj tez inna bo jest biała z kwiatami a w rzeczywistości jasno różowa za 30 zł warta więcej bym nie dała [emoji23]
Rozmiar s i jest Ok
Nie przerażać się tłem [emoji23] jest 21:30 i brzuchem bo akurat po kolacji jestem