G
gosc12
Gość
To przepraszam nie dojrzałamCórka [emoji23] hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To przepraszam nie dojrzałamCórka [emoji23] hahaha
OkejNa bank gdzieś je mam an mailu, jutro w pracy pogrzebie bo teraz leżę w łóżeczku, z telefonem, pisze w przerwach na reklamy podczas Diagnozy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że zdrowyHej dziewczyny, witam się z wami po dłuuuuuugiej przerwie.
"Uciekłam" z forum, bo ilość postów jaka jest tu produkowana mnie przeraża, i nie jestem w stanie ich nadrobić po dniu przerwy. Denerwowałam się, że byłam nie w temacie i koniec końców zaprzestałam tu zaglądać.
Mam nadzieję, że w naszym składzie frekwencja tylko na plus i wszystko u wszystkich w porządku
Ja dziś wróciłam z prenatalnych, wszystko w porządku- synek zdrowy
Pozdrawiam :-)
Hahaha chodzi mi , że powdwine sukienkę i będę w samych majtkach hahaha
@Margana powiedz mi bo już sama niewiem jak lezec żeby było mi wygodnie i bezpiecznie czy ta poduszkę miałaś tak dosłownie pod pupa i nogi na dół czy od pośladków dopiero?bo takie miałam łóżko w szpitalu że właśnie dopiero od ud do góry i to mniej więcej wyglądało jakbym siedziala na lezaco ale teraz mam takie dwie duże poduchy pod udami i jakoś mnie boli pochwa i dol brzucha bardziej
Ale wiesz co, już tak na serio to ja na poprzednim usg genetycznym byłam w sukience i rajstopach (majtkach tez ) i jakoś nie czułam się głupio. Ostatecznie na bank lekarz widział już babę w rajtkach
@Karla88 na zdjęciach ta sukienka wyglada bardzo ładnie! Brzuszek Sweet- ale biust niezły...!! [emoji48]
Ale wiesz co, już tak na serio to ja na poprzednim usg genetycznym byłam w sukience i rajstopach (majtkach tez ) i jakoś nie czułam się głupio. Ostatecznie na bank lekarz widział już babę w rajtkach
@Karla88 na zdjęciach ta sukienka wyglada bardzo ładnie! Brzuszek Sweet- ale biust niezły...!! [emoji48]
I oddajesz jej trochę swoich tak ? żartuje. Tez by mi się przydało powiększenie a ty nie gadaj gluppot. Masz atrakcyjny, kobiecy biust. Chyba , że bóle kręgosłupa ci dokuczają to rozumiem.75E nie dołuj .. mam nadzieje ze już koniec z rozrastaniem a po ciazy jakoś wróci do poprzedniego stanu
Z przyjaciółka mamy układ bo ona ur rok temu i ma miseczkę A No ja jak widać A jak arbuzy wiec jak skończę karmić to idziemy razem na zabieg ona powiększyć a ja podnieść i żeby nie zwisały jak murzyńskiej matce
Super [emoji106]Ja tak na szybko Bobas zdrowy 322g, płeć potwierdzona, będzie Paulinka [emoji16]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom