reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Córka [emoji23] hahaha

16udyx8di9hvrs5t.png
To przepraszam :D nie dojrzałam :D

reklama
Hej dziewczyny, witam się z wami po dłuuuuuugiej przerwie.
"Uciekłam" z forum, bo ilość postów jaka jest tu produkowana mnie przeraża, i nie jestem w stanie ich nadrobić po dniu przerwy. Denerwowałam się, że byłam nie w temacie i koniec końców zaprzestałam tu zaglądać.

Mam nadzieję, że w naszym składzie frekwencja tylko na plus i wszystko u wszystkich w porządku:)
Ja dziś wróciłam z prenatalnych, wszystko w porządku- synek zdrowy:)

Pozdrawiam :-)
Super, że zdrowy :D
No i gratuluję synka :) [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hahaha :D chodzi mi , że powdwine sukienkę i będę w samych majtkach :D hahaha

Ale wiesz co, już tak na serio to ja na poprzednim usg genetycznym byłam w sukience i rajstopach (majtkach tez ;) ) i jakoś nie czułam się głupio. Ostatecznie na bank lekarz widział już babę w rajtkach ;)

@Karla88 na zdjęciach ta sukienka wyglada bardzo ładnie! Brzuszek Sweet- ale biust niezły...!! [emoji48]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Margana powiedz mi bo już sama niewiem jak lezec żeby było mi wygodnie i bezpiecznie czy ta poduszkę miałaś tak dosłownie pod pupa i nogi na dół czy od pośladków dopiero?bo takie miałam łóżko w szpitalu że właśnie dopiero od ud do góry i to mniej więcej wyglądało jakbym siedziala na lezaco ale teraz mam takie dwie duże poduchy pod udami i jakoś mnie boli pochwa i dol brzucha bardziej:(

Poducha pod pupa zeby nie bylo nacisku na szyjke. Jak masz pupe w dole to sila grawitacji szyjka jest obciazona. Najlepiej zeby pupa i nogi byly lekko uniesione, nie musi to byc jakos wysoko, ale ciut wyzej.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ale wiesz co, już tak na serio to ja na poprzednim usg genetycznym byłam w sukience i rajstopach (majtkach tez ;) ) i jakoś nie czułam się głupio. Ostatecznie na bank lekarz widział już babę w rajtkach ;)

@Karla88 na zdjęciach ta sukienka wyglada bardzo ładnie! Brzuszek Sweet- ale biust niezły...!! [emoji48]

75E nie dołuj .. mam nadzieje ze już koniec z rozrastaniem a po ciazy jakoś wróci do poprzedniego stanu
Z przyjaciółka mamy układ bo ona ur rok temu i ma miseczkę A No ja jak widać A jak arbuzy wiec jak skończę karmić to idziemy razem na zabieg ona powiększyć a ja podnieść i żeby nie zwisały jak murzyńskiej matce

16udyx8di9hvrs5t.png

To dzięki :) będę myśleć co ubrać, przepatrze ten mój ciucholand do tego czasu :) a sprawdzałam pogodę i ma być ok 13 stopni *.* Wiec cieszę się niesamowicie :)

75E nie dołuj .. mam nadzieje ze już koniec z rozrastaniem a po ciazy jakoś wróci do poprzedniego stanu
Z przyjaciółka mamy układ bo ona ur rok temu i ma miseczkę A No ja jak widać A jak arbuzy wiec jak skończę karmić to idziemy razem na zabieg ona powiększyć a ja podnieść i żeby nie zwisały jak murzyńskiej matce

16udyx8di9hvrs5t.png
I oddajesz jej trochę swoich tak ?:D żartuje. Tez by mi się przydało powiększenie :oops: a ty nie gadaj gluppot. Masz atrakcyjny, kobiecy biust. Chyba , że bóle kręgosłupa ci dokuczają to rozumiem.

reklama
Do góry