reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Córka [emoji23] hahaha

16udyx8di9hvrs5t.png
To przepraszam :D nie dojrzałam :D

reklama
Hej dziewczyny, witam się z wami po dłuuuuuugiej przerwie.
"Uciekłam" z forum, bo ilość postów jaka jest tu produkowana mnie przeraża, i nie jestem w stanie ich nadrobić po dniu przerwy. Denerwowałam się, że byłam nie w temacie i koniec końców zaprzestałam tu zaglądać.

Mam nadzieję, że w naszym składzie frekwencja tylko na plus i wszystko u wszystkich w porządku:)
Ja dziś wróciłam z prenatalnych, wszystko w porządku- synek zdrowy:)

Pozdrawiam :-)
Super, że zdrowy :D
No i gratuluję synka :) [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hahaha :D chodzi mi , że powdwine sukienkę i będę w samych majtkach :D hahaha

Ale wiesz co, już tak na serio to ja na poprzednim usg genetycznym byłam w sukience i rajstopach (majtkach tez ;) ) i jakoś nie czułam się głupio. Ostatecznie na bank lekarz widział już babę w rajtkach ;)

@Karla88 na zdjęciach ta sukienka wyglada bardzo ładnie! Brzuszek Sweet- ale biust niezły...!! [emoji48]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Margana powiedz mi bo już sama niewiem jak lezec żeby było mi wygodnie i bezpiecznie czy ta poduszkę miałaś tak dosłownie pod pupa i nogi na dół czy od pośladków dopiero?bo takie miałam łóżko w szpitalu że właśnie dopiero od ud do góry i to mniej więcej wyglądało jakbym siedziala na lezaco ale teraz mam takie dwie duże poduchy pod udami i jakoś mnie boli pochwa i dol brzucha bardziej:(

Poducha pod pupa zeby nie bylo nacisku na szyjke. Jak masz pupe w dole to sila grawitacji szyjka jest obciazona. Najlepiej zeby pupa i nogi byly lekko uniesione, nie musi to byc jakos wysoko, ale ciut wyzej.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ale wiesz co, już tak na serio to ja na poprzednim usg genetycznym byłam w sukience i rajstopach (majtkach tez ;) ) i jakoś nie czułam się głupio. Ostatecznie na bank lekarz widział już babę w rajtkach ;)

@Karla88 na zdjęciach ta sukienka wyglada bardzo ładnie! Brzuszek Sweet- ale biust niezły...!! [emoji48]

75E nie dołuj .. mam nadzieje ze już koniec z rozrastaniem a po ciazy jakoś wróci do poprzedniego stanu
Z przyjaciółka mamy układ bo ona ur rok temu i ma miseczkę A No ja jak widać A jak arbuzy wiec jak skończę karmić to idziemy razem na zabieg ona powiększyć a ja podnieść i żeby nie zwisały jak murzyńskiej matce

16udyx8di9hvrs5t.png

To dzięki :) będę myśleć co ubrać, przepatrze ten mój ciucholand do tego czasu :) a sprawdzałam pogodę i ma być ok 13 stopni *.* Wiec cieszę się niesamowicie :)

75E nie dołuj .. mam nadzieje ze już koniec z rozrastaniem a po ciazy jakoś wróci do poprzedniego stanu
Z przyjaciółka mamy układ bo ona ur rok temu i ma miseczkę A No ja jak widać A jak arbuzy wiec jak skończę karmić to idziemy razem na zabieg ona powiększyć a ja podnieść i żeby nie zwisały jak murzyńskiej matce

16udyx8di9hvrs5t.png
I oddajesz jej trochę swoich tak ?:D żartuje. Tez by mi się przydało powiększenie :oops: a ty nie gadaj gluppot. Masz atrakcyjny, kobiecy biust. Chyba , że bóle kręgosłupa ci dokuczają to rozumiem.

reklama
Do góry