Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
O właśnie, jeszcze 9 tygodni i trochę strach odpusci
Ja z moja głowa myślę , że będę do samego lipca myśleć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O właśnie, jeszcze 9 tygodni i trochę strach odpusci
A ja właśnie oglądam kuchenne rewolucje [emoji16] byłaś w tej restauracji?Ok, zaraz wrzucę
Ja nie wiem niektórzy przechodzą ciążę tak łagodnie nic im nie dolega nawet jakoś nie uważają na siebie wszystko robią nie mam pojęcia od czego to zależy. A tu człowiek się stara dba o siebie i zawsze coś pod górkę
A to nie ja pisałam ;-) Ja tam do cudzego bałaganu nic nie mam! ;-) ;-*
To ja rok temu ciaza wychuchana bsrdzo , wszy ostroznie , wszy zdrowe, itd
Porod 35 tc
Teraz nosze 10 kg core, jem tak sibie , pije dwie kawy, zaczelam lubiec slodycxe
Narazie wszy ok[emoji15][emoji15][emoji15]24 tc za 3 dni zaczne
Popristu nie mamy wplywu chyba cod tak sadze
Jrsli urodze w 38/4o tc to bede w szoku ze nie uwazaja a ciaza piekna zdrowa
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze mieć podobny gust [emoji16] ja z moim często się zgadzamy w kwestii mebli, imion, dekoracji wnętrzNo mój wybrał a mi się też podoba także obyło się bez kłótni
U nas będzie Fabianek taki mieliśmy układ że jak chłopczyk to mój wybiera a jak dziewczynka to ja . A że jest synuś to będzie Mały Fabi
Myślę, że tak jak do tej pory. Z paranoja ze stresu w głowie , z forum i super dziewczynami które chętnie nas wysłuchają i naszych narzekań@klaudiaa975 @kinga30 dokładnie 30 tydzień i trochę odetniemy wtedy dzieciaczki już będą bardzo silne tylko jak tu przeżyć jeszcze te parę tygodni
To tak jak ja! :-) Przy pierwszym dziecku sobie tylko przesuwałam granicę i mówiłam:Ja z moja głowa myślę , że będę do samego lipca myśleć