Boś zjadła sama zamiast się z koleżankami w potrzebie podzielić [emoji28]
Aaaaaaaa to dlatego Jeden jest i czeka...! Wymiękłam po 2...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boś zjadła sama zamiast się z koleżankami w potrzebie podzielić [emoji28]
Też sądziłam , że jak minie 12 tydzień to już nic dziecku nie będzie zagrażało. A jest ciągle stres i strach .. jak minie 30tydzien to już będę mogła odetchnąć z ulgaMyślałam że początek będzie bardziej stresujący bo można poronic i w ogóle ale teraz to już w ogóle stres co chwila ale masz rację dzieciaczki są juz coraz większe musi być dobrze :*
OglądamMoje miasto leci teraz na TVN w kuchennych rewolucjach. Porażka
A to nie ja pisałam ;-) Ja tam do cudzego bałaganu nic nie mam! ;-) ;-*Proszę się odstosunkowac od mojego bałaganu ! haha
O właśnie, jeszcze 9 tygodni i trochę strach odpusciTeż sądziłam , że jak minie 12 tydzień to już nic dziecku nie będzie zagrażało. A jest ciągle stres i strach .. jak minie 30tydzien to już będę mogła odetchnąć z ulga
Zrób zdjęcia na żywoJeeej ! koszule przyszły [emoji14] super materiał, idealne kolory, świetne zapięcia , wygodne i szybkie Polecam !!!
Tak tylko dwie wzięłam M a jedna S i troszkę przy mała pod pachami i piersi mogą wychodzić . Więc będę w niej chodzić po domu jak już brzuszek zejdzie bo też może się nie zmieścić. Ale tak to superklaudiaa975, z tego słodki sen?
A ja być w domu w łóżku podpięta pod ktg i USG *.*No to mnie trochę uspokoilas kochana :* wiecie co ja to czasem sobie myślę że wolała bym całą ciążę być w szpitalu żeby byc caly czas pod kontrolą xd
Pocieszę Cię mam tera taki sam, ale mam lenia i wolę sobie poleżeć [emoji16] wstalam po 6 więc mam prawo hihiProszę się odstosunkowac od mojego bałaganu ! haha