reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dokladnie, ja tez wiem co przezywasz, dlatego strasznie się ciesze, że idzie ku dobremu i leżenie to nie problem jak wszystko trzyma i można leżeć w domu a nasze dzidziola z każdym dniem coraz wieksze i silniejsze☺️

Dokladni3 będę lezec brać leki i robić wszystko żeby mały jak najdłużej siedział w brzuszku :)

reklama
Haloo [emoji4] ja od rana ledwo chodze. Wczoraj wieczorem dostalam takich boli w kroczu ze do dzisiaj mnie trzyma... To chyba nie jest normalne zeby ledwo chodzić...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz to dopiero będę miała dietę jak mój od rana do wieczora w pracy i będę sama więc pewnie jakieś kanapki mk rano ogarnie jakiś owoc a później coś tam ugotuje i tyle :D no właśnie piszą ludzie na necie że poprostu nie da się tego uniknąć. Jak ma wyjść to wyjdzie tylko najważniejsze żeby to wylapac:)
Z wyłapaniem nie ma problemu. Ja nie mialam. Jak mnie dłonie od środka zaczęły swędzieć i podeszwy stop szczególnie wieczorem i w nocy to oszaleć można.
O i teraz mi się przypomniało że w drugiej ciąży w szpitalu dawali coś na ograniczenie swędzenia.
Ja od połowy ciąży badam alat i aspat bo po połowie ciąży stężenie hormonów w organizmie jest coraz więcej i wątroba czasem sobie nie radzi

No i super

A jak to jest z tym krążkiem. Można sobie zażyczyć założenie czy to tylko decyzja lekarza.

Wiesz co lekarka powiedziała , że oni tutaj zakładają tylko jak niema poprawy po lekach i że krążek to ostatecznosc ale nie wiem bo też się na tym nie znam skonsultuje to też z moja lekarka w czwartek bo mam wizytę no chyba , że dziś na USG wyjdzie że jednak muszą zakładać go tutaj , ale wierzę że musi być dobrze :)

Już przeszło ale leżę, wzięłam nospe, magnez i narazie ok. Bo już mialam do gin dzwonić i alarmować
Trzymaj się kochana, też miewam takie zaparcia. Tyle, że ja wtedy nie mam siły płakać z bólu. Dostaje takich skurczu , że opadam z sił..
Nie pamiętałam jak się nazywają. I nie mogłam znaleźć tych co chciałam. :/ Ale coś w tym stylu tylko ladniejsze.
IMG_20180306_104426.png
IMG_20180306_104443.png
IMG_20180306_104409.png

Czyli z tym ślubem Oli zadziałało to na Ciebie tak jak na mnie :) ale my musimy poczekać na Dzidziusia i dopiero potem będziemy myśleć , A że najwcześniej do Polski pojedziemy w grudniu więc pewnie wtedy dopiero zrobimy termin itd to może w przyszłym roku koło wakacji weźmiemy :)
Tez podglądam do K , bo zawsze ucinalam rozmowę :)
Ogarniemy mieszkanie już do końca, odchowanych lekko maleństwo i pomyślimy o cywilnym :) chociaz mój by chciał kościelny od razu ..
Dziękuję :* To jesteś drugą osobą jeśli dobrze kojarzę której przeze mnie zachciało się ślubu :D :p

Nio liczę, że pogoda dopisze :) Dziękuję :*

Haha ja i chudzinka :p No coś Ty! Nie chce nawet wiedzieć ile ważę ale pewnie podchodzę już pod 80 kg :szok:

To nie wiem gdzie Ci to idzie. Chyba w pięty :D ile masz wzrostu ?:p ja chciałam ostatnio zrobić zdjęcie w majtkach , bo już się przebierałam do spania ale jak zobaczyłam moje udo i dupsko to nie, nie . Lepiej się ubrać :D a wcześniej byłam jak patyk..

Załączniki

• IMG_20180306_104426.png
    IMG_20180306_104426.png
    73,4 KB · Wyświetleń: 237
  • IMG_20180306_104443.png
    IMG_20180306_104443.png
    52,1 KB · Wyświetleń: 218
  • IMG_20180306_104409.png
    IMG_20180306_104409.png
    72,8 KB · Wyświetleń: 235
Bardzo się ciesze kochana tyle co strachu się najadlas to teraz musi być juz z górki :*

No stresu miałam tyle , że szok . Ale cieszę się , że szybko zostało to wykryte i szybka reakcja tak na prawdę dzięki temu ze tak się że mnie lało cokolwiek to niebylo to tutaj trafiłam i wyszła ta szyjka bo niewiadomo jakby się to skończyło

Wiesz co lekarka powiedziała , że oni tutaj zakładają tylko jak niema poprawy po lekach i że krążek to ostatecznosc ale nie wiem bo też się na tym nie znam skonsultuje to też z moja lekarka w czwartek bo mam wizytę no chyba , że dziś na USG wyjdzie że jednak muszą zakładać go tutaj , ale wierzę że musi być dobrze :)
Aaaa. No chyba że tak. Bo ja zielona w tym temacie bo do tej pory nie miałam problemu z szyjką teraz ma 5cm. I tak kminie czy jak ona się skraca otwiera za szybko to czy mozna sobie zażyczyć by założyli tak dla własnego spokoju. Wiadomo leżeć i tak by trzeba a z tym krążkiem to chyba psychicznie łatwiej bo wiesz że coś tam.jest i teoretycznie ma trzymać.

reklama
Trzymaj się kochana, też miewam takie zaparcia. Tyle, że ja wtedy nie mam siły płakać z bólu. Dostaje takich skurczu , że opadam z sił..

Nie pamiętałam jak się nazywają. I nie mogłam znaleźć tych co chciałam. :/ Ale coś w tym stylu tylko ladniejsze.
Zobacz załącznik 841491 Zobacz załącznik 841492 Zobacz załącznik 841493

Tez podglądam do K , bo zawsze ucinalam rozmowę :)
Ogarniemy mieszkanie już do końca, odchowanych lekko maleństwo i pomyślimy o cywilnym :) chociaz mój by chciał kościelny od razu ..

To nie wiem gdzie Ci to idzie. Chyba w pięty :D ile masz wzrostu ?:p ja chciałam ostatnio zrobić zdjęcie w majtkach , bo już się przebierałam do spania ale jak zobaczyłam moje udo i dupsko to nie, nie . Lepiej się ubrać :D a wcześniej byłam jak patyk..
Lubię takie buciki☺️

Do góry