reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Lepiej wiecej niz malo[emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To zalezy w jakich przedzialach[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Wszystko dobrze ☺️ ma byc córeczka ☺️ termin masz trochę dalej ale ja też połówkowe miałam dosyć wcześnie bo 19+1 bylam
No to jednak szybko, ja jutro jeszcze na badania znowu muszę iść ;/ Odkąd jestem w ciąży to jak mi tylko krew pobierają to od razu mdleje, więc teraz jak wchodzę do zabiegowego to mnie od razu kładą na kozetkę :D

tak
Muszę to jeszcze przemyśleć, chcieliśmy, żeby z synem ktoś został, ale jeśli zacznę rodzić wcześniej, to rodzina może nie zdążyć dojechać. Nastawiam się na szybką akcję, poprzednio rodziłam 8h od pierwszego skurczu, byłoby jeszcze szybciej, gdyby mnie nie przetrzymali pod KTG na izbie przyjęć.

Moje przyjacióły nie rodziły i raczej się boją, ale może którąś przekonam awaryjnie, żeby mi chociaż muzykę włączyła i zapaliła świeczki w sali porodowej :p
Zawsze to przyjemniej jak ktos jest. No i personel tez inaczej sie zachowuje.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
No to jednak szybko, ja jutro jeszcze na badania znowu muszę iść ;/ Odkąd jestem w ciąży to jak mi tylko krew pobierają to od razu mdleje, więc teraz jak wchodzę do zabiegowego to mnie od razu kładą na kozetkę :D
Ja chyba w środę pójdę, mialam iść w czwartek ale mam glukozę do zrobienia więc wolę wczesniej a tak to morfologia i mocz

Do góry