reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ile za niego dałaś? Mi by się też przydał.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ponad 200 zl

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My w żłobku do jednego mówiliśmy Fiflaczek [emoji16] taki był malutki rozbojnik 7mcy [emoji16] a wszędzie raczkowal i już stawal (trzymając się stolika np.)

f2w39n7303c24ozn.png
Hahahaha Fiflaczek..... Skojarzylo mi sie z flaczek hahahahaha. Ja osobiscie nie znam zadnego Filipa,wiec nie mam.porownania

Łożysko jest wrosniete w macice z tego co się orientuje więc nie przestawisz [emoji16][emoji16] ale będzie szło do góry bo macica coraz większa więc wtedy dziecko będziesz czuła [emoji16][emoji16] a poza tym on dziecko większe tym lepiej czujemy [emoji16] bo sila uderzenia większa [emoji16] ja teraz czuję ruchy [emoji16] dla mnie to teraz jest tak, że ja czuję jak by się we mnie dziecko w balonie odbijalo [emoji16] lub w dmuchanym zamku [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
W dmuchanym zamku :D ja raczej jak by się odbijało w bańce mydlanej a czasem w podwójnej bo mocniej :D

A nawet jakbys chciala prywatnie to nie ma takiej mozliwosci? Kurcze a poznoej zgaduja czy dziecko jest glowka w dol?

Prywatnie można iść, pewno sie zdecyduje około 30tyg zeby sprawdzić co i jak.
Tak niestety tutaj jest, zapytam położnej następnym razem jak sprawdzają położenie dziecka, ale domyślam sie ze jakiś sposób na to maja.
Czasem jak czytam ile wy macie badań i jak czesto chodzicie do lekarzy to jestem sie stresuje czy u mnie wszystko Ok. Ale z drugiej strony tyle kobiet tu rodzi zdrowe dzieci, ze musi być dobrze.

Hahahaha Fiflaczek..... Skojarzylo mi sie z flaczek hahahahaha. Ja osobiscie nie znam zadnego Filipa,wiec nie mam.porownania

Śmiałyśmy się jak jedna to wymyśliła [emoji16] ale to był jeden z ulubiencow bo broil a za chwilę rozwalajacy uśmiech [emoji16] a wiadomo jak wygląda uśmiech z niepelnym uzebieniem [emoji16][emoji16][emoji16] jak rozrabial to był Fiflak [emoji16] a tak to Fiflaczek [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

My w żłobku do jednego mówiliśmy Fiflaczek [emoji16] taki był malutki rozbojnik 7mcy [emoji16] a wszędzie raczkowal i już stawal (trzymając się stolika np.)

f2w39n7303c24ozn.png
My za to miałyśmy Filipa sooooorych gabarytów a najmłodszy w grupie :D więc był naszą Foczką :D

p19u3e3ki14olwdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Prywatnie można iść, pewno sie zdecyduje około 30tyg zeby sprawdzić co i jak.
Tak niestety tutaj jest, zapytam położnej następnym razem jak sprawdzają położenie dziecka, ale domyślam sie ze jakiś sposób na to maja.
Czasem jak czytam ile wy macie badań i jak czesto chodzicie do lekarzy to jestem sie stresuje czy u mnie wszystko Ok. Ale z drugiej strony tyle kobiet tu rodzi zdrowe dzieci, ze musi być dobrze.
Pewnie ze musi byc dobrze. U nas naprawde dobra jest opieka prenatalna. Bo nawet ratuja i podtrzymuja bardzo wczesna ciaze.

reklama
Do góry