reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Aaa no to nie wiem Kiniu czułam się ok a czy coś mogło na to wpłynąć to nie wiem , ale tak mocno chora jakoś nie byłam i żadnej infekcji też niemialam bo moja gin co wizytę bada mi ph i wymaz pod mikroskopem :*
Wiesz ja lekarzem nie jestem tak tylko przypominam sobie na co by mozna w razie czego zwrócić uwagę:* chociaż wierze, że lekarze wiedzą co robia i będzie ok

Tak dzięki Bogu szyjka się zamknęła i nieskrocila dalej leki nogi do góry i lezec i jutro podejmą decyzję czy tabletki i leżenie sobie z tym poradzą czy będzie potrzebny ten krążek
Ważne, że zamknięta [emoji106][emoji106][emoji106]
Zobaczysz, że będzie dobrze [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Kurcze Aga ciezko powiedziec[emoji53] Raczej rozciagania, ale jak sie bardzo martwisz to lepiej to sprawdzic.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Na szczęście jak wzięłam magnez i się położyłam to przeszło, przysnęłam, i jak się obudziłam, to już nie boli w ogóle :) więc chyba faktycznie rozciąganie i skopana pęcherz (i magnez chyba powinnam regularniej brać, bo biorę "prawie codziennie", czasem zapominam i nie biorę przez 3 dni...)
Z tym pecherzem to też było trochę tak, że rano mi się chciało bardzo do wc, ale Hania tak fajnie się wierciła, że kopniaki było czuć przez skórę, więc jeszcze trochę O przykładał rękę, itd, no i zaczęło trochę boleć... A potem poszłam do wc, i już nie przeszło... Ale myślę, że skoro po mg i drzemce przeszło, to chyba normalne..

0d1yrjjgtd95fou3.png

Usnęłam [emoji23]
Już jak się położyłam to praktycznie nie czułam, a jak się obudziłam, to już przeszło zupełnie - wzięłam się za obiad ;)
Ale we wtorek na wizycie zapytam... ;)

A Ty jak się czujesz? Jak sytuacja dzisiaj?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Szyjka się zamknęła i nieskraca bardziej to najważniejsze jeszcze mam bóle itd ale musi być oki :*

Dziewczyny jestem w szpitalu. Znowu miałam ten dziwny stan że nie wiedziałam co sie dzieje i chwiałam sie na boki. NIe wiedzą co ze mną zrobić. Dam znac jak bedzie po
O matko Jolcia, przykro mi strasznie[emoji20] Mam nadzieje, ze jakos Ci pomoga.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja miałam w 1 ciąży na przedniej ścianie, a teraz mam na tylniej dlatego teraz nie mogę się nadziwić jak dobrze je czuję :) A u mnie zastoje w remoncie są wykluczone, bo ja po prostu nie mam gdzie mieszkać. Mój remont polega na tym, że mam 2 pokoje i robię z nich 3. Duży salon został podzielony na pół i teraz tam jest pokój syna i sypialnia (w której jeszcze trzeba wykuć okno [emoji33]) a w obecnej sypialni rozebraliśmy garderobę i trzeba z tego zrobić salon. Mam meblami zawalony cały przedpokoj, śpimy na podłodze na materacu, rzeczy w kartonach, wszędzie pył i kurz normalnie dramat!

p19uqqmzxqi22hcj.png
Nooo, nie zazdroszczę....
Remont w mieszkaniu, w którym się mieszka to sajgon...
Ale najważniejsze, żeby szybko się skończyło... Trzymam kciuki [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry