reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mysle ze każda z nas ma taki etap teraz ze czuje się brzydka ja do 20 tyg wręcz byłam narysem jaka to j piękna nie jestem a id 2 tyg wcale już się nie czuje taka ładna brzuch rośnie w takim tempie waga tak samo do 20 tyg 3/4kg miałam a teraz jakoś szybciej wszystko ehhhhhhh

Co do bólu bo mam rzadko ale jak mnie dwa razy przycisnęło i miałam tak samo bol jak na okres ciągnęło aż do kręgosłupa myślałam ze po ścianie będę chodzić od razu pojechałam do lekarza i zbadał powiedział ze wszystko się rozciąga dziecko rośnie i to są normalne bólu szyjka wysoko zamknięta mały buszował na usg a ja nie czułam go wogole

Nie stresujcie się dziewczyny będzie dobrze i szybko minie ten 2 trymestr

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Onaszczesliwa kochana wszystkie tu za ciebie trzymamy kciuki będzie dobrze napewno i nie mysl inaczej
Dobrze ze leżysz w szpitalu pod okiem lekarzy

Ja miałam pobudkę o 2 na siku
O 4:30 marcelina znów gorączka i to taka konkretna woec syrop i zasnęła ze mna o 7 znów pobudka i wkoncu wstaliśmy o 9:30 powiem wam czuje się jak nie żywa...

Oj czyli jednak naroslo[emoji53] Oby dzis juz bylo lepiej!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Oj czyli jednak naroslo[emoji53] Oby dzis juz bylo lepiej!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Narazie nie ma gorączki właśnie czytałam objawy grypy i pisze ze gorączka wysoka utrzymuje się Ok 3 dni i ogólnie człowiek czuje się połamany lekki katar może wystąpi wiec moja ma dokładnie takie objawy dziś 3 dzien byłby gorączki póki co nie ma
Kości ja bola nie chce ja ciągnąć po lekarzach bo jest tyle chorych w przychodni ze jeszcze złapie coś większego
Poleży w domu wypoci się a póki nie ma kaszlu to jest ok

16udyx8di9hvrs5t.png

Mnie tez juz zaczyna wszystko na dole bolec. A gdzie tu do konca[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Też mnie ciągle boli. W srode lekarz mowil ze to normalne bo dziecko rośnie. Ale czasamo to wyje z bolu... Najbardziej boli krocze i pachwiny no ale skoro rak ma byc to staram się nie przejmowac. Biore nospe a przy większym bolu apap i troche lzej

0d1ysek2tzj8m0q3.png

Powiedzcie mi, takie bóle w dole brzucha, w pachwinie, ciągnące trochę do biodra są normalne, czy powinnam zacząć się martwić?
Takie trochę jakbym miała mocno pełny pęcherz i nie poszła do wc...
Skurczy nie mam, brzuch nie jest twardy...
Od dawna nic mnie nie bolało, więc trochę się martwię.... [emoji15] [emoji33]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Kurcze Aga ciezko powiedziec[emoji53] Raczej rozciagania, ale jak sie bardzo martwisz to lepiej to sprawdzic.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Powiem wam ja wlanie tak przechodziłam 1 ciąże cały czas mnie bolało ciągnęło leżałam ci chwile byłam na IP ..
teraz naszczescie nic mi nie jest i
Oby tak do końca było

reklama
Do góry