reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wiem. Lekarz mowi ze łożysko z przodu i dlatego nie czuje ruchow. Ale mam nadzieje ze niedlugo zaczne [emoji13]

0d1ysek2tzj8m0q3.png
Ja miałam w 1 ciąży na przedniej ścianie, a teraz mam na tylniej dlatego teraz nie mogę się nadziwić jak dobrze je czuję :) A u mnie zastoje w remoncie są wykluczone, bo ja po prostu nie mam gdzie mieszkać. Mój remont polega na tym, że mam 2 pokoje i robię z nich 3. Duży salon został podzielony na pół i teraz tam jest pokój syna i sypialnia (w której jeszcze trzeba wykuć okno [emoji33]) a w obecnej sypialni rozebraliśmy garderobę i trzeba z tego zrobić salon. Mam meblami zawalony cały przedpokoj, śpimy na podłodze na materacu, rzeczy w kartonach, wszędzie pył i kurz normalnie dramat!

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Ja miałam w 1 ciąży na przedniej ścianie, a teraz mam na tylniej dlatego teraz nie mogę się nadziwić jak dobrze je czuję :) A u mnie zastoje w remoncie są wykluczone, bo ja po prostu nie mam gdzie mieszkać. Mój remont polega na tym, że mam 2 pokoje i robię z nich 3. Duży salon został podzielony na pół i teraz tam jest pokój syna i sypialnia (w której jeszcze trzeba wykuć okno [emoji33]) a w obecnej sypialni rozebraliśmy garderobę i trzeba z tego zrobić salon. Mam meblami zawalony cały przedpokoj, śpimy na podłodze na materacu, rzeczy w kartonach, wszędzie pył i kurz normalnie dramat!

p19uqqmzxqi22hcj.png
No to współczuję. Ja mam tyle dobrze ze mieszkam u mamy. A maz po pracy remontuje mieszkanie. W kwietniu zaczniemy wykanczac i chcemy sie wprowadzic w maju. Akurat wtedy tez zacznie mi sie szkola rodzenia wiec nie będę musiala dojezdzac

0d1ysek2tzj8m0q3.png

Witam w niedziele! Ja od rana walczylam z krwotokiem z nosa... Lecialo jak z kranu az zatamowac sie nie dalo. Nie wiem czym to jest spowodowane[emoji53][emoji53][emoji53] az musialalm sie położyć tak sie w glowie kręciło. Po niedzieli pojde zrobic morfologie bo ost raz mialam w grudniu i boje sie o anemie. Codziennie sie pojawia krew ale dzisiaj to już przegiecie.Wam tez sie to zdarza??

0d1ysek2tzj8m0q3.png
Mialam tak raz w pietwszej ciazy, ze myslalam, ze nie zatamuje krwawienia. To normalne w ciazy, ale jak by za dlugo nie przechodzilo to oczywiscie trzeba by jechac do szpitala.
Dobrze, ze Ci przeszlo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mysle ze każda z nas ma taki etap teraz ze czuje się brzydka ja do 20 tyg wręcz byłam narysem jaka to j piękna nie jestem a id 2 tyg wcale już się nie czuje taka ładna brzuch rośnie w takim tempie waga tak samo do 20 tyg 3/4kg miałam a teraz jakoś szybciej wszystko ehhhhhhh
Haha, ja nie mam czasu, żeby w lustro spojrzeć, więc nie mam problemu... czasem się aż zdziwię, jak wyglądam, jak się z jakimś lusterkiem spotkam...
a kilogramy będą przybywać, a potem znikną po porodzie i przy karmieniu, taki urok ciąży:)

reklama
Bez zmian 2.3 ale nie jest krótsza to dobry znak tak mi powiedziała lekarka mówi że może z czasem się wydłużyć też , że narazie się zamknęła a to też bardzo ważne

Jasne ze może się wydłużyć mojej przyjaciółce nie założyli pesera wogole a miała 2,5cm musiała leżeć i tabletki brać wydłużyła się do 3 urodziła w terminie jaki miała ustalony na cc
Dlatego wierze ze będzie dobrze u ciebie

16udyx8di9hvrs5t.png

Do góry