reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dwa dni mnie brzuch pobolewal jak na miesiaczke, a dzisiaj w nocy nie wiedziałam jak spać. I leżę tak do teraz jak się położyłam krzywo. Czuje taki skurcz , ból . Na samym dole, jak jajnik . Zachodzi mi na lewe biodro, kręgosłup , kość ogonowa( gdzieś te miejsca ) wzięłam nospe ale nic nie daje. Do tego 3dni nie czułam nawet jednego najmniejszego ruchu. A bóle mam od tej sytuacji z bólem głowy i zaburzeniem widzenia.

No to udaj się na IP. Lepiej sprawdzić i może też znajdą przyczynę tego bolu głowy albo poradzą jakiś sposób jak sobie z tym radzić:*
Położyłam się na boku, wzięłam magnez, i trochę mi lepiej...
Mam nadzieję, że po prostu Hania skopała mnie po pęcherzu (lokalizacja w miarę taka, jak się rano obudziłam i miałam bardzo pełny pęcherz, to czułam mniej więcej w tym samym miejscu....)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Aaa no to może też tak być. Jak przeszło po magnesie to myślę , że to nic poważnego ale lekarzem nie jestem i jak będzie Cię coś niepokojic to to sprawdź:*

reklama
Apetyt ci przyjdzie na pewno. Ja tez sie martwilam ze nic nie jem a od tygodnia co chwile burczy w brzuchu i jesc sie chce. Z jednej strony sie ciesze a z drugiej boje ze sie szybko przytyje

0d1ysek2tzj8m0q3.png
Ty z tego co pamiętam to chyba wysoka jesteś ? Po ciąży większość a może nawet i całość spadnie z wagi. Może skomponuj sobie jakąś dietę i jej się trzymaj jeśli tak się martwisz utyciem? Jedz zdrowiej ? Chociaż to pewnie trudne, bo ciągnie do najlepszego :p

Ty z tego co pamiętam to chyba wysoka jesteś ? Po ciąży większość a może nawet i całość spadnie z wagi. Może skomponuj sobie jakąś dietę i jej się trzymaj jeśli tak się martwisz utyciem? Jedz zdrowiej ? Chociaż to pewnie trudne, bo ciągnie do najlepszego :p
Tak wysoka. Diety nie potrzebuje dopoero 2 kg na plusie. Musze po prostu ograniczyc slodkie chociaz mam nadzieje ze samo minie [emoji13] kupilam platki kukurydziane i bede je podjadac zamiast słodkiego zobaczymy co z tego wyjdzie

0d1ysek2tzj8m0q3.png

Ja poki co mam zastój w remoncie. Maz wyjechał na poligon i dopiero wroci 23 wiec kwiecień bedzie pracowity. A ruchow nadal nie czuje [emoji53]

0d1ysek2tzj8m0q3.png

@Peugeotka36 pisała że poczuła w pierwszej ciąży grubo po 24 tygodniu i nie były to też od razu jakieś mega mocne kopniaki więc pewnie Twoja dzidzia kopie tylko jest tak umiejscowiona , że tego nie czujesz :*

Aga mam to od 4 dni. Momentami ciężko mi było zgiąć nogi, szczególnie prawą. Kłuje mnie też krocze i pewnie jutro pójdę do mojej lekarki żeby sprawdziła czy nic się tam nie dzieje. Dziś zaczynam 23 tydzień i w aplikacji mi pisze że teraz coś takiego można odczuwać. Ale dla pewności pewnie podejdę.

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Oczywiście najlepiej sprawdzić:*

Ja poki co mam zastój w remoncie. Maz wyjechał na poligon i dopiero wroci 23 wiec kwiecień bedzie pracowity. A ruchow nadal nie czuje [emoji53]

0d1ysek2tzj8m0q3.png

Szybko zleci. Mojego już nie ma dwa tygodnie, jeszcze półtora :/ to już na dniach powinnaś poczuć. Ja właśnie teraz poczułam w końcu po trzech dniach jedno puknięcie. Aż mi trochę lżej. Specjalnie zjadłam parówki, miałam nadzieję , że po nich się ruszy jak kiedyś

reklama
Trzymam mocno kciuki, daj znać koniecznie jakby Cie badali. Cały czas myślami jesteśmy z Tobą [emoji8]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Właśnie napisałam Agacie , że jestem po badaniu to ujście które było otwarte jest zamknięte i szyjka bardziej się nieskrocila jutro będą podejmować decyzje co dalej :*dziękuję dziewczyny za wsparcie :*

Do góry