reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mała rzecz a jak się przydaje :) to teraz przez weekend wyjadajcie co macie w lodówce żeby się nie zmarnowało :p
No dokladnie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Wczoraj Ł wrócił do domu z takim oto zestawem Zobacz załącznik 841156
wiec wybaczyłam mu troche że poszedł chory do pracy :D
Późnym wieczorem chciałam Nam zrobić herbaty z miodem, bo taki fajny mamy od babci, płynny. Pycha! No i herbata sie parzy, wyciagam miód z szafki a ten co? Postanowił mi wypaść z dłoni... KATASTROFA. Pełno szkła, a miód doczyścić z płytek i mebli (bo oczywiście wszystko dookoła pochlapane ) to syzyfowa praca, ale w końcu Nam sie udało.
Dziś na obiad pizza! <3
To wyobraź sobie, że kiedyś w kuchni urwała się szafka wisząca, w której miałam talerze i spadła. Konkretnie spadła na szafkę stojącą niżej, na której znajdował się wielki słoik miodu. Przy okazji zahaczyla o garnek z świeżo ugotowanym barszczem ukraińskim. Do tej mieszanki miodu i barszczu wysypało sie szkło w potłuczonych talerzy. Normalnie armageddon to był.

p19uqqmzxqi22hcj.png

To wyobraź sobie, że kiedyś w kuchni urwała się szafka wisząca, w której miałam talerze i spadła. Konkretnie spadła na szafkę stojącą niżej, na której znajdował się wielki słoik miodu. Przy okazji zahaczyla o garnek z świeżo ugotowanym barszczem ukraińskim. Do tej mieszanki miodu i barszczu wysypało sie szkło w potłuczonych talerzy. Normalnie armageddon to był.

p19uqqmzxqi22hcj.png
O matko :O To ja bym się chyba załamała i uznała ze łatwiej będzie się wyprowadzić niż to sprzątnąć :D

p19uqqmzxqi22hcj.png
Omg[emoji33] Nawet nie chce sobie tego wyobrazac!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No właśnie lekarka powiedziała ze od stresu spinaja się wszystkie mięśnie w organizmie i macica też i żebym starała się jak najmniej stresować
Nie denerwuj się. Pomyśl sobie że bardziej bezpieczni być nie możecie i ze jesteście oboje w dobrych rękach. Lez, odpoczywaj. Będzie dobrze. Musi być i tyle!!! Ś iskam Was mocno.

Ech właśnie skonczylam ogarniac dom. Gości dziś mamy po południu: znajomi ode mnie z pracy wpadną sprawdzić co tam u mnie. Szykuje się wesoły wieczór.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry