reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Aga leżenie dla mnie to żaden problem jeśli tylko to pomoże to mogę lezec do samego lipca . A co do pisania ja wiem , że mogę o wszystkim napisać tylko pomyślałam że jak napisze wam jeszcze że podejrzewam , że mi wody się Sącza to już uznacie mnie za całkowitą wariatke bo chyba nie ma "dolegliwosci " o której dziewczyny pisza a ja bym jej nie miała :(

Spokojnie, nie uznamy Cię za wariatkę...
A dolegliwości mamy różne, więc pisz o wszystkim, co Cię choć trochę niepokoi, stresuje, itd... Jesteśmy z Tobą [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Hej dziewczyny ..Ja chciałam wam tylko powiedzieć że od dwóch dni nie bardzo się czułam ale nie pisalam bo mi to ciagle cos i az wstyd mi bylo pisac...dziś wylądowałam w szpitalu ...skraca mi się szyjka dostałam leki itd i za dwa dni zobaczą czy będzie musiał być zabieg czy zostanę na lekach..do konca ciąży leżec plackiem muszę.. jestem przerażona
Trzymam kciuki żeby wszystko bylo dobrze. Jakie leki dostałaś?

No lekarka powiedziała że prysznic to ekspresowy i raz dziennie a tak to siku i łóżko nic więcej . Ale jak tylko to pomoże to mogę lezec do samego porodu do lipca . A pytałaś czemu niepisalam bo mi już zwyczajnie wstyd było bo mam chyba wszystkie możliwe dolegliwości jakie można mieć bóle , oplawy wcześniej krwawienia i tak ciągle coś aż nie do uwierzenia :(
Ja wierzę, że możesz się kiepsko czuć i różne rzeczy dziać. Niejedna z nas tu miała sporo rzeczy w poprzedniej ciąży a i teraz nie było kolorowo więc pisz wszystko co Ci leży na sercu i niepokoi. Jesteśmy z Tobą

Czesc dziewczyny. Ja już nie śpię dzisiaj, wczoraj się najadłam tych frytek to mi znowu po jelitach jeździło. Trochę to stresujące bo potem do końca się zastanawiam czy to na pewno jelita. Ale juz za 9 dni wizyta

Ja wierzę, że możesz się kiepsko czuć i różne rzeczy dziać. Niejedna z nas tu miała sporo rzeczy w poprzedniej ciąży a i teraz nie było kolorowo więc pisz wszystko co Ci leży na sercu i niepokoi. Jesteśmy z Tobą

Dzięki Kiniu . No teraz już wiem że można mieć wszystko naraz i nie są to wcale urojenia

Czesc dziewczyny. Ja już nie śpię dzisiaj, wczoraj się najadłam tych frytek to mi znowu po jelitach jeździło. Trochę to stresujące bo potem do końca się zastanawiam czy to na pewno jelita. Ale juz za 9 dni wizyta

Myślę , że jelita bo jednak frytki to mega tłuste a po ostatniej biegunce to osłabione są :* ale wiem o czym mówisz, że człowiek sam już potem niewie co dokładnie go boli :*

Myślę , że jelita bo jednak frytki to mega tłuste a po ostatniej biegunce to osłabione są :* ale wiem o czym mówisz, że człowiek sam już potem niewie co dokładnie go boli :*
No właśnie. A ja z jeszcze z jelitami miałam wcześniej problem i te tabletki też mi za bardzo na jelita nie pomagają. Bo magnez ogolnie mi wzmaga wzdęcia a przy nospie muszę powiedzieć, że też problemu z wypróżnieniem nie mam.

reklama
Do góry