reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale dlaczego chce ciągnąć dziecko po psychologach skoro w szkole wszystko Ok i opinia nauczyciela tez wporzadku??

16udyx8di9hvrs5t.png
Myślę, że nie o dziecko mu chodzi....

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
To śmigaj do butiku Karli! MA mega dużo ślicznych ubrań, aż szkoda że nie można pojechać i przymierzyć...
Kurde ja już narzekam że w tym miesiącu koniec zakupów ale chyba przez Ciebie zaraz wykupię pół sklepu u @Karla88 :D Dobrze ze nie jestem szczuplutka to w sumie moge tylko swetry hahaha :D

Zjadłam, wypiłam litr herbaty i.... położyłam się spać [emoji23]
Ale już mi dużo lepiej [emoji5]
I właśnie jem obiad :)

@Margana współczuję bólu głowy :(

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja własnie też tak sobie siedziałam, głowa zrobiła sie cieżka więc się położyłam i zasnęłam. Obudziłam się 2h później :D

Z tym bolem to pewnie masz racje. Juz po woli nie daje rady psychicznie z tymi problemami, a jeszcze wszyscy w kolo mnie doluja, ze tak wyglada zycie i mam sie nie denerwowac, bo w ciazy jestem. Jak slysze takie teksty to mi cisnienie jeszcze bardziej wzrasta.

Czyli nie tylko ja taki leniuszek sie zrobilam? Nie wiem co jest. Pracowalam na zmiany i tyle rzeczyjeszcze ogarnialam, a tetaz to najchetniej bym lezala. Nawet ciasteczek mi sie nie chce zrobic, a mam na nie ochote[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Wez te teksty... Serio. "Najważniejsze to sie nie stresować i nie przejmować" No ale sorry, jak sie coś dzieje w moim zyciu to mam stac z założonymi rękami bo jestem w ciaży? Jak się nie stresowac? Nie rozumiem, przecież nie mamy wpływu na wiele rzeczy. Ale mam je wyprzeć ze swiadomości i "niech się dzieje co chce"? Też mnie wkurza takie gadanie.

Takie teksty są najgorsze...

Mnie też się nie chce - wcześniej praca po sporo więcej niż 40h tygodniowo, dom, bieganie, budowa, a teraz jakoś po prostu odpuściłam i chyba pierwszy raz w życiu odpoczywam ;)
Czasem szyję, piekę itd, a czasem mi się nie chce, to leżę sobie z książką..
Ale najważniejsze - robię to bez wyrzutów sumienia - całe życie zap...ałam, pl porodzie też nie mam co liczyć na odpoczynek, więc raz w życiu przez kilka miesięcy mogę być leniem ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
właśnie mi też sie nie chce, tylko co któryś dzień mam napad energii :D Ale jak czasami tak marudzę Ł że mogłabym wiecej coś robić to mówi że teraz mogę odpoczywać. Przez ciażą wszędzie musiałam dawać z siebie 200 %. Brak czasu na nic. W lipcu przez 4 tygodnie chodziłam z odrostami na paznokciach bo nawet nie miałam czasu ich zmyć.

patrzcie jaka ironia losu- jak lekarka zniosła celibat, to mąż po dwóch razach stwierdził, że się boi i małego nie chce po głowie bić :p a ja bym go wykorzystała w każdej sekundzie :p
Nam na ostatniej wizycie powiedziała, że już nie musimy się ograniczać do zblizen raz w tygodniu więć YUPI! Moje libido jest meeeeega wysoko a Ł się rozchorował :(

Dzięki dziewczyny za miłe słowa, to naprawdę wiele dla mnie znaczy. Taki pozytywny zastrzyk energii się przyda tym bardziej po zajściu z ojcem Laury, jakie miałam dzisiaj.

W skrócie. Wszedł nieproszony do mieszkania, a akirat jego weekend przypada no to po młodą przyjechał. Od progu mi zacząl pierdzielić, że jeśli młodej do żadnych psychologów nie poumawiam i dzisiaj mu nie dam znać o terminach, to młodą bierze do siebie i mi ją odbierze :-( jak już się fajnie w nowej szkole zaaklimatyzowała. Nawet na opinii od wychowawcy jest napisane że wszystkie bariwry zostały już przełamane. Nie chcial opuscic mieszkania nawet po tym jak trzymalam wlaczony telefon w reku i wybieralam numer na policję. Na szczescie jak tylko zobaczyl gdzie chce zadzwonic i jak go z mieszkania wypchnelam to spokoj. Ale co sie naplakalam to naplakalam. Musze zainwestowac w jakis monitoring zwby talie zajscia nagrywac bo nie wiem, czy mi się nie szykuje kolejna sprawa w sadzie. Jak tak bedzie odwalam to zaloze mu sprawe o nękanie i ograniczenie wizyt z dzieckiem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
NAstępnym razem dzwoń od razu na policję. Ogólnie jakby co możesz zgłosić naruszenie miru domowego. Tylko potem jest wycieczka po sądach... Współczuję przeżyć. Trzymaj się :*

Powrocilam. Padam na twarz ale zakupy udane. Kupilam maluchowi kilka pajacy w. Smyki, dres, body. Zamowilismy też wózek. Dla córki dwie koszule, bluzę i maskotkę z brokatowymi oczami ktore kolekcjonuje. A dla siebie palete w sephorze, podklad, dwa lakiert hybrydowe, spodnie ciazowe, leginsy i dwie tuniki. O zjdlam Big Maca[emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Elodia następnym razem nie cackaj się z nim tylko.od razu na policję jak choćby głos podniesie. Z takimi to trzeba krótko.

@Margana po to masz nas. Cierpliwie wysluchamy, poradzimy, pocieszymy. Jest w kobietach taka moc[emoji3]

@Jola92 jeśli mi jej w niedzielę do 19 nie przywieziw to od razu policja. I zgłoszę uprowadzenie. Tylko tej wycieczki po sądach boję się najbardziej,bo wiem ile nerwów mnie kosztowala ta roczna walka w sądzie o opiekę nad młodą

f2wlk6nllyt56xuu.png

Powrocilam. Padam na twarz ale zakupy udane. Kupilam maluchowi kilka pajacy w. Smyki, dres, body. Zamowilismy też wózek. Dla córki dwie koszule, bluzę i maskotkę z brokatowymi oczami ktore kolekcjonuje. A dla siebie palete w sephorze, podklad, dwa lakiert hybrydowe, spodnie ciazowe, leginsy i dwie tuniki. O zjdlam Big Maca[emoji3][emoji3][emoji3]

Kobieta.....wolę nie wiedziec ile wydałaś :-)

Ja powoli splacam moja karte kredytową. Jak ja splace to od razu oddam do banku bo to jest zle narzedzie w moich rekach hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

A o co? O pieniądze? Wybacz że pytam ale od placzu glowa mi pęka i muszę najpierw się uspokoić.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Z tego co czytałam co pisałaś, to odniosłam wrażenie, że raczej chce być postrzegany jako "troskliwy", na pokaz, żeby to było widać i ewentualnie żeby też trochę Tobie utrudnić życie czy "popsuć humor"... No bo jak to tak, żebyś była taka szczęśliwa bez niego....?

Spokojnie.... Przytulam mocno....

0d1yrjjgtd95fou3.png

@Jola92 jeśli mi jej w niedzielę do 19 nie przywieziw to od razu policja. I zgłoszę uprowadzenie. Tylko tej wycieczki po sądach boję się najbardziej,bo wiem ile nerwów mnie kosztowala ta roczna walka w sądzie o opiekę nad młodą

f2wlk6nllyt56xuu.png

Pamiętaj ze w pl żeby odebrać matce dziecko to musi być cud wiec on może ci grozić i robić co chce ..

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Pamiętaj ze w pl żeby odebrać matce dziecko to musi być cud wiec on może ci grozić i robić co chce ..

16udyx8di9hvrs5t.png
Aaa to akirat plus życia w naszym kraju. Musialabym byc alkoholiczką narkomanką dziecko musialoby bez sniadania, a najlepiwj brudne do szkoly przychodzic a ona zawsze ma sniadanie, czasami cos slodkiego dorzuce np jakis zbożowy batonik,ubieram ją czysto i schludnie, glodna nie chodzi, psychologa to zalatwie jej ale prywatnego a nie tego co czub wymyslil. I zainwestuje monitoring. Ruszymy najwyzej karte kredytowa zeby jakas mala kamerke ogarnąć.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry