reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie się nie pytaj bo nie wiem. Byc może mu się nudzi bo widzi że u nas panuje spokój i jest super atmosfera. Wymyślił ogolnie poradnie psychologiczną i po wizycie tam mimo, że psycholog stwierdzila że nie widzi nieprawidłowości w jej zachowaniu że mozna ewentualnie jakichs innych psychologow itp to juz debil swiruje. A w zasadzie to relację z tej wizyty w poradni znam tylko z jego opowieści bo to on tam byl, gdyż ja w pracy bylam. A na okresie probnym nie bardzo moge sobie na nieplanowane nieobecności pozwolić.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Ahhhhh
Juz zapomnialam twojego ex ..
co da dran, poszlabym z tym do sadu
Tez sadzecze zazdrosny o to ze tobie sie uklada a jemu nie

Ahhh dlateho ja dlugo bylam tez sama nie umialam ufac facetom jsk moi sie rozeszli ..
wierze ze dasz rade
A tak apropos on moze wudxisc corke ale moze wejsc do mieszkania?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hihi to ja maniak my 3 razy w tyg lub I 4 czasem [emoji12][emoji12]

Przed ciążą było różnie - czasem raz w tygodniu (nadgodziny w ilości hurtowej i budowa, jak wstajesz o 5 i wracasz do domu po 22, to umyć się, zjeść i zasypiasz nim dotkniesz poduszki....), a czasem prawie codziennie albo i częściej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dokładnie. Ale wtedy już nie będziesz miała wyjscia i będziesz musiała zgłosić porwanie rodzicielskie... Mam nadzieję że do tego nie dojdzie. Trzymam mocno kciuki :)

Tylko mlodej nerwów i moich szkoda. Ja osobiście uważam że nawet jeśli umówię ją do psychologa, to terminy dogodne dla siebie wybiorę gdyż dziecko jest pod moją opieką. I nosze sie z zamiarwm zapisania jej ale to juz po weekendzie, prywatnie do pani psycholog do ktorej chodzila na poczatku calej sprawy w sądzie. 120zl za wizytę wiec jeszcze jestem w stanie sobie na to pozwolić ale psycholog naprawdw konkretna. Najwyzej zglosze porwanie. Gdyby do takiej sytuacji doszlo to troche lipa bo w srode umowa mi sie kończy na okres probny a dalszą podpiszę nie wiem w ktory dzień, ale juz wiem ze dalsza umowa bedzie. I wolalabym nie brać w tym tygodniu uż :-/
Nie no az tak zle szukam postow ...

Gdybym nie zaczela wybierac numeru alarmowego przy nim to by chyba nadal robił swoje i stal przy tych drzwiach. On na sile chce mnie zmusic do pojscia na mediacje. A ja nie chce bo wiem jak to wyglada. On chce wszyatko po swojemu i nie zyczy sobie kompromisu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ahhhhh
Juz zapomnialam twojego ex ..
co da dran, poszlabym z tym do sadu
Tez sadzecze zazdrosny o to ze tobie sie uklada a jemu nie

Ahhh dlateho ja dlugo bylam tez sama nie umialam ufac facetom jsk moi sie rozeszli ..
wierze ze dasz rade
A tak apropos on moze wudxisc corke ale moze wejsc do mieszkania?

Moze wejsc jesli ja na to zgodę wyrażę bo np mam mu coś do przekazania jakąś informację. Ale M planuje w niedzielę u po męsku powiedziec (bez bicia rzecz jasna, tylko rozmowa) że raz ze mnie straszyc nie bedzie a dwa ze tylko na moja wyrazna zgode ma prawo wejsc do mieszkania. Boze ale mi zaimponowal. Aż ochoty na niego nabralam....ale zejdzmy na ziemię.

Zbieram dowody tzn zaczynam zbierać i jak beda jakies powazniejsze np to nekanie psychiczne to sprawa od razu będzie założona. I o nękanie i o ograniczenie widzeń. I zwiekszenie alimentów mu dowalę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Jola92 uzywam NeoNail. Bardzo sobie je chwalę choc cena nie za niska.

@Margana wiem o czym mowisz. Kiefy pracowałam w sektorze prywatnym to premię widziałam raz do roku jeśli w ogóle. Dlatego nie narzekam ns swoją budzetowke ale i tak dorabiam[emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko mlodej nerwów i moich szkoda. Ja osobiście uważam że nawet jeśli umówię ją do psychologa, to terminy dogodne dla siebie wybiorę gdyż dziecko jest pod moją opieką. I nosze sie z zamiarwm zapisania jej ale to juz po weekendzie, prywatnie do pani psycholog do ktorej chodzila na poczatku calej sprawy w sądzie. 120zl za wizytę wiec jeszcze jestem w stanie sobie na to pozwolić ale psycholog naprawdw konkretna. Najwyzej zglosze porwanie. Gdyby do takiej sytuacji doszlo to troche lipa bo w srode umowa mi sie kończy na okres probny a dalszą podpiszę nie wiem w ktory dzień, ale juz wiem ze dalsza umowa bedzie. I wolalabym nie brać w tym tygodniu uż :-/

Gdybym nie zaczela wybierac numeru alarmowego przy nim to by chyba nadal robił swoje i stal przy tych drzwiach. On na sile chce mnie zmusic do pojscia na mediacje. A ja nie chce bo wiem jak to wyglada. On chce wszyatko po swojemu i nie zyczy sobie kompromisu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Elodia ale po co psycholog? Niech twin obrcny cod zrobi bo ja bym mu twarz sprala pewnego wieczoru

Przed ciążą było różnie - czasem raz w tygodniu (nadgodziny w ilości hurtowej i budowa, jak wstajesz o 5 i wracasz do domu po 22, to umyć się, zjeść i zasypiasz nim dotkniesz poduszki....), a czasem prawie codziennie albo i częściej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

My z regoly obydwoje maniacy hih
Ale nie bylo do 4msca bo popristu brak lobido , m czekal )
Z Nicole nie moglam 9 mscy nic przez lozysko;/ 2 tyg P.O. cc byl juz loxeczkowanie ostroznie ale bylo ;)

Powrocilam. Padam na twarz ale zakupy udane. Kupilam maluchowi kilka pajacy w. Smyki, dres, body. Zamowilismy też wózek. Dla córki dwie koszule, bluzę i maskotkę z brokatowymi oczami ktore kolekcjonuje. A dla siebie palete w sephorze, podklad, dwa lakiert hybrydowe, spodnie ciazowe, leginsy i dwie tuniki. O zjdlam Big Maca[emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A Dla meza nic [emoji23][emoji23][emoji23]to upiec cos to sie ucieszy[emoji38]

reklama
Skąd ja to znam Karla... Też w ogóle nic a nic jakbym się stała nagle antyseksualna a jednak dziecko jakoś powstało :D toż to ironia losu :D

p19u3e3k9rjkz0hw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Po porodzie sie rzucisz na m [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry