reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie się nie pytaj bo nie wiem. Byc może mu się nudzi bo widzi że u nas panuje spokój i jest super atmosfera. Wymyślił ogolnie poradnie psychologiczną i po wizycie tam mimo, że psycholog stwierdzila że nie widzi nieprawidłowości w jej zachowaniu że mozna ewentualnie jakichs innych psychologow itp to juz debil swiruje. A w zasadzie to relację z tej wizyty w poradni znam tylko z jego opowieści bo to on tam byl, gdyż ja w pracy bylam. A na okresie probnym nie bardzo moge sobie na nieplanowane nieobecności pozwolić.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Ahhhhh
Juz zapomnialam twojego ex ..
co da dran, poszlabym z tym do sadu
Tez sadzecze zazdrosny o to ze tobie sie uklada a jemu nie

Ahhh dlateho ja dlugo bylam tez sama nie umialam ufac facetom jsk moi sie rozeszli ..
wierze ze dasz rade
A tak apropos on moze wudxisc corke ale moze wejsc do mieszkania?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hihi to ja maniak my 3 razy w tyg lub I 4 czasem [emoji12][emoji12]

Przed ciążą było różnie - czasem raz w tygodniu (nadgodziny w ilości hurtowej i budowa, jak wstajesz o 5 i wracasz do domu po 22, to umyć się, zjeść i zasypiasz nim dotkniesz poduszki....), a czasem prawie codziennie albo i częściej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dokładnie. Ale wtedy już nie będziesz miała wyjscia i będziesz musiała zgłosić porwanie rodzicielskie... Mam nadzieję że do tego nie dojdzie. Trzymam mocno kciuki :)

Tylko mlodej nerwów i moich szkoda. Ja osobiście uważam że nawet jeśli umówię ją do psychologa, to terminy dogodne dla siebie wybiorę gdyż dziecko jest pod moją opieką. I nosze sie z zamiarwm zapisania jej ale to juz po weekendzie, prywatnie do pani psycholog do ktorej chodzila na poczatku calej sprawy w sądzie. 120zl za wizytę wiec jeszcze jestem w stanie sobie na to pozwolić ale psycholog naprawdw konkretna. Najwyzej zglosze porwanie. Gdyby do takiej sytuacji doszlo to troche lipa bo w srode umowa mi sie kończy na okres probny a dalszą podpiszę nie wiem w ktory dzień, ale juz wiem ze dalsza umowa bedzie. I wolalabym nie brać w tym tygodniu uż :-/
Nie no az tak zle szukam postow ...

Gdybym nie zaczela wybierac numeru alarmowego przy nim to by chyba nadal robił swoje i stal przy tych drzwiach. On na sile chce mnie zmusic do pojscia na mediacje. A ja nie chce bo wiem jak to wyglada. On chce wszyatko po swojemu i nie zyczy sobie kompromisu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ahhhhh
Juz zapomnialam twojego ex ..
co da dran, poszlabym z tym do sadu
Tez sadzecze zazdrosny o to ze tobie sie uklada a jemu nie

Ahhh dlateho ja dlugo bylam tez sama nie umialam ufac facetom jsk moi sie rozeszli ..
wierze ze dasz rade
A tak apropos on moze wudxisc corke ale moze wejsc do mieszkania?

Moze wejsc jesli ja na to zgodę wyrażę bo np mam mu coś do przekazania jakąś informację. Ale M planuje w niedzielę u po męsku powiedziec (bez bicia rzecz jasna, tylko rozmowa) że raz ze mnie straszyc nie bedzie a dwa ze tylko na moja wyrazna zgode ma prawo wejsc do mieszkania. Boze ale mi zaimponowal. Aż ochoty na niego nabralam....ale zejdzmy na ziemię.

Zbieram dowody tzn zaczynam zbierać i jak beda jakies powazniejsze np to nekanie psychiczne to sprawa od razu będzie założona. I o nękanie i o ograniczenie widzeń. I zwiekszenie alimentów mu dowalę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Jola92 uzywam NeoNail. Bardzo sobie je chwalę choc cena nie za niska.

@Margana wiem o czym mowisz. Kiefy pracowałam w sektorze prywatnym to premię widziałam raz do roku jeśli w ogóle. Dlatego nie narzekam ns swoją budzetowke ale i tak dorabiam[emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko mlodej nerwów i moich szkoda. Ja osobiście uważam że nawet jeśli umówię ją do psychologa, to terminy dogodne dla siebie wybiorę gdyż dziecko jest pod moją opieką. I nosze sie z zamiarwm zapisania jej ale to juz po weekendzie, prywatnie do pani psycholog do ktorej chodzila na poczatku calej sprawy w sądzie. 120zl za wizytę wiec jeszcze jestem w stanie sobie na to pozwolić ale psycholog naprawdw konkretna. Najwyzej zglosze porwanie. Gdyby do takiej sytuacji doszlo to troche lipa bo w srode umowa mi sie kończy na okres probny a dalszą podpiszę nie wiem w ktory dzień, ale juz wiem ze dalsza umowa bedzie. I wolalabym nie brać w tym tygodniu uż :-/

Gdybym nie zaczela wybierac numeru alarmowego przy nim to by chyba nadal robił swoje i stal przy tych drzwiach. On na sile chce mnie zmusic do pojscia na mediacje. A ja nie chce bo wiem jak to wyglada. On chce wszyatko po swojemu i nie zyczy sobie kompromisu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Elodia ale po co psycholog? Niech twin obrcny cod zrobi bo ja bym mu twarz sprala pewnego wieczoru

Przed ciążą było różnie - czasem raz w tygodniu (nadgodziny w ilości hurtowej i budowa, jak wstajesz o 5 i wracasz do domu po 22, to umyć się, zjeść i zasypiasz nim dotkniesz poduszki....), a czasem prawie codziennie albo i częściej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

My z regoly obydwoje maniacy hih
Ale nie bylo do 4msca bo popristu brak lobido , m czekal )
Z Nicole nie moglam 9 mscy nic przez lozysko;/ 2 tyg P.O. cc byl juz loxeczkowanie ostroznie ale bylo ;)

Powrocilam. Padam na twarz ale zakupy udane. Kupilam maluchowi kilka pajacy w. Smyki, dres, body. Zamowilismy też wózek. Dla córki dwie koszule, bluzę i maskotkę z brokatowymi oczami ktore kolekcjonuje. A dla siebie palete w sephorze, podklad, dwa lakiert hybrydowe, spodnie ciazowe, leginsy i dwie tuniki. O zjdlam Big Maca[emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A Dla meza nic [emoji23][emoji23][emoji23]to upiec cos to sie ucieszy[emoji38]

reklama
Skąd ja to znam Karla... Też w ogóle nic a nic jakbym się stała nagle antyseksualna a jednak dziecko jakoś powstało :D toż to ironia losu :D

p19u3e3k9rjkz0hw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Po porodzie sie rzucisz na m [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry