reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Powrocilam. Padam na twarz ale zakupy udane. Kupilam maluchowi kilka pajacy w. Smyki, dres, body. Zamowilismy też wózek. Dla córki dwie koszule, bluzę i maskotkę z brokatowymi oczami ktore kolekcjonuje. A dla siebie palete w sephorze, podklad, dwa lakiert hybrydowe, spodnie ciazowe, leginsy i dwie tuniki. O zjdlam Big Maca[emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, ze zakupy takie udane[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Kobieta.....wolę nie wiedziec ile wydałaś :-)

Ja powoli splacam moja karte kredytową. Jak ja splace to od razu oddam do banku bo to jest zle narzedzie w moich rekach hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Sama nie wiem ile wydałam ale dostalam wczoraj trzynastke. A u nas zasada że taka extra kasa dodatkowa idzie na przyjemności. No chyba że na coś zbieramy czy mamy jakiś większy plan ale w tym roku auto juz wymienione, kasa na malca odlozona wiec można chwilę się zapomnieć

Sama nie wiem ile wydałam ale dostalam wczoraj trzynastke. A u nas zasada że taka extra kasa dodatkowa idzie na przyjemności. No chyba że na coś zbieramy czy mamy jakiś większy plan ale w tym roku auto juz wymienione, kasa na malca odlozona wiec można chwilę się zapomnieć

No jasne. Gdybym i ja dostawała 13 to też pewnie bym to na jakieś przyjemności przeznaczyła :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Kobieta.....wolę nie wiedziec ile wydałaś :-)

Ja powoli splacam moja karte kredytową. Jak ja splace to od razu oddam do banku bo to jest zle narzedzie w moich rekach hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

Kochana jak sie czujesz ?? Zaraz doczytam co piszesz tyle ...
brak cie tu choc I ja tu nie czesto bo mam sajgon

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Powrocilam. Padam na twarz ale zakupy udane. Kupilam maluchowi kilka pajacy w. Smyki, dres, body. Zamowilismy też wózek. Dla córki dwie koszule, bluzę i maskotkę z brokatowymi oczami ktore kolekcjonuje. A dla siebie palete w sephorze, podklad, dwa lakiert hybrydowe, spodnie ciazowe, leginsy i dwie tuniki. O zjdlam Big Maca[emoji3][emoji3][emoji3]

Jakich lakierów używasz? Ja ostatnio odkryłam vasco nails i są super! Naprawdę jakościowo są dużo lepsze od semilaca i sa tez dużo tańsze :)

@Jola92 jeśli mi jej w niedzielę do 19 nie przywieziw to od razu policja. I zgłoszę uprowadzenie. Tylko tej wycieczki po sądach boję się najbardziej,bo wiem ile nerwów mnie kosztowala ta roczna walka w sądzie o opiekę nad młodą

f2wlk6nllyt56xuu.png

Dokładnie. Ale wtedy już nie będziesz miała wyjscia i będziesz musiała zgłosić porwanie rodzicielskie... Mam nadzieję że do tego nie dojdzie. Trzymam mocno kciuki :)

JustMe55, nigdy nie byliśmy seksualnymi maniakami, bo raz w tygodniu średnio. A w ciąży mam taką ochotę, że dwa razy dziennie bym mogła :p

Karla88, nie możecie czy nie chcesz?

Hihi to ja maniak my 3 razy w tyg lub I 4 czasem [emoji12][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas trochę podobnie - nie zawsze, ale np jak dostałam premię za projekt, to O namówił mnie na hafciarkę (no dobra, oglądałam ja już wcześniej, ale biorąc pod uwagę ceny...), żeby nie włożyć tego w budowę, tylko kupić coś dla siebie....
No i cieszę się bardzo z tego zakupu, choć już sporo czasu minęło hafciarka służy, i np mogę szyć haftowane kosmetyczki ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama

U nas niestety kazda dpdatkowa kasa idzie na splaty dlugow[emoji53]

No i to dodatki sa bardzo rxadko i nie takie sumy. Trzynastki np nigdy nie widzialam[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry