reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@ Margana a mierzył Ci wczoraj ta szyjkę czy tylko badał na fotelu czy zamknięta ?
Ja ,ebym wytrzymała do 13 czerwca będę miała wtedy skończony 37 tydzień
Ale tak szczerze to modlę się o to żebym dotrwała do 34 tak jak lekarz mi powiedzial, a może później jeszcze ze dwa tyg przetrwam

No i dziękuję bardzo za wczorajsze kciuki, bardzo się przydały :D

Więc teraz w końcu trochę o wczoraj ;)

Najpierw rano na wariackich papierach, bo Ol miał w pracy akcję i musieliśmy rano pojechać... Na szczęście pożar ugaszony :)
Potem do makro na szybko po kilka podstawowych produktów, i na badania :)
Trochę było opóźnienia, odsiedzialam pod gabinetem, z głodu zjadając orzechy i bakalie [emoji23]

Maleństwo na dobry początek wystawiło się rozkraczone - zdrowa dziewczynka, będzie Hania :D [emoji169]
A tyle czasu się maskowała [emoji14]
Potem jeszcze wszystko pomierzone, posprawdzane itd, a na koniec odwróciła się plecami i stwierdziła, że idzie spać [emoji23] Na szczęście jak już wszystko było sprawdzone itd [emoji6]

A potem odwiedziłam parę sklepów z tkaninami i hurtownię pasmanteryjna, wróciłam lżejsza o 4-cyfrową kwotę, ale za to z np 10m popielatego minky,
12f7643c16e06a34bddd2f80178f2ae8.jpg

kilkunastoma metrami bawełny
cb2af085592b63e8172595bc5922ffba.jpg

e315434ff8c16ec39e035422e67fe000.jpg

i ok 6m flaneli ;)
fe446f67fef7a985b57541ce0b683ccc.jpg

ad7f9f9bc24076f2a46d0305f44168ba.jpg

I piękne coś na narzute do sypialni :D
Zrobiłam jedzenie na dziś, wykąpałam się i padłam...

Z flaneli będą pieluszki, plus jakiś otulaczyk itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ale nakupowalas[emoji3] Piekne te materialy!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@ Margana a mierzył Ci wczoraj ta szyjkę czy tylko badał na fotelu czy zamknięta ?
Ale tak szczerze to modlę się o to żebym dotrwała do 34 tak jak lekarz mi powiedzial, a może później jeszcze ze dwa tyg przetrwam
Oby, musimy się wszystkie trzymać, żeby dać rade do 37

Kochana damy rade tak 35 tyg jest juz ok. Mi nie badal szyjki na fotelu tylko spradzal inna glowica przez brzuch wyszla 35mm zamknieta wiec ok.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mierzyl i jemu wyszlo 25mm. Chyba faktycznie kazdy inaczej mierzy[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Glowa mnie tak boli, ze plakac mi sie chce[emoji20] Czekam na lelefon w sprawie tej lodowki i sie doczekac nie moge[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry