Super, gratuluję [emoji106][emoji16]Wsio ok. Samo usg trwalo ze 40 minut. Maluch w domu ruchliwy a na usg len .
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, gratuluję [emoji106][emoji16]Wsio ok. Samo usg trwalo ze 40 minut. Maluch w domu ruchliwy a na usg len .
A masz może fotkę?Ja też mam biało szary
Mega pierwsza śliczna
No właśnie pierwsze co wpadło mi w oko to była ta pierwsza Widać pierwsza myśl najlepsza Dzięki za pomoc [emoji9]ta pierwsza... boska bardzo mi sie podoba a twój faworyt ?
Mnie też w czwartek ide:/ta pierwsza... boska bardzo mi sie podoba a twój faworyt ?
@_agnieszka_ trzymaj sie... mnie to czeka za tydz.. i wiem ze bedzie tak samo
Z rad mojej przyjaciółki - cześć osobno, bo i tak większość do siebie paduje, a do tego oddzielnie takie "wyjściowe" kompletyWyrastają szybko te dzieciaki z ciuchow. [emoji14]
Też już bym chciała komodę żeby układać sobie , choć za duzo tego nie ma myślę czy komplety układać razem czy jak osobno to osobno. Body, oddzielone od spodni itp
A to jak krotsze włosy to też jestem za pierwsząDruga też właśnie mi się podoba jednak u mnie nie wyglądałaby tak fajnie bo włosy mam takie lekko za ramiona.
I mi się pierwsza najbardziej podoba [emoji4]A masz może fotkę?
No właśnie pierwsze co wpadło mi w oko to była ta pierwsza Widać pierwsza myśl najlepsza Dzięki za pomoc [emoji9]
Ja też wole osobne ciuszki bo komplety w większości mają ten sam wzór i jak dla mnie wzorzysta góra i dół to za dużo Wolę gładki ciuszki i tylko wzorzyste dodatkiZ rad mojej przyjaciółki - cześć osobno, bo i tak większość do siebie paduje, a do tego oddzielnie takie "wyjściowe" komplety
[emoji23]Tutaj.....
Zawiedziona ale juz sie pogodzila ,powiedziala ze sobie wychowa.