reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziecku żałuję :D

Łatwo Ci mówić jak zjadłaś 3 a mi tu się 3 gryza żałuje...!!:-D:-D

Mam złotą kartę i pare razy w roku dostaję duze rabaty. I zaproszenia na eventy makojazowe itp.a ze kocham makijaż to sa to zawsze miłe niespodzianki[emoji3]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Szczęściara! Super :)

@Margana, super! Gratulacje! ..ale nas przeciągnęłaś...!! Nie mogę się doczekać aż my też pójdziemy z Franiem :)

@Wiolka1980, też gratuluję dziewczynki!

Babski dzień dzisiaj :) W sensie że przewaga :)

Polecam jak najbardziej. A ktora chcesz kupic? I polecam baze pod cienie od Urban Decay. Trzyma cienie u mnie od 6 rano do 22. Nie do zdarcia

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Shade+light eye contour. Chcę sie pobawic w konturowanie oczu :)

Corka szczesliwa oczywiscie[emoji3] Ogladala w skupieniu cale usg i potem opowiadala co widziala[emoji3]
A to nasza Emilcia[emoji7]

1519935260-48b792a613d885a7-aaaaaa.jpeg

1519935271-28ccf3202647c233-aaaaaa.jpeg

1519935282-478fa897d320dc34-aaaaaa.jpeg

1519935294-dd2fc9066dd20dac-aaaaaa.jpeg

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Baaaardzo się cieszę! A córcia śliczna i piękne imię Jej wybraliście :)

Ale właśnie w momencie gdy wyciągnę je z torby to nie będą juz miały domowych zarazków tylko te szpitalne. A potem te wszystkie zarazki przywiozę do domu na tych wszystkich ubraniach itp.
To nie jest takie proste, o ile dobrze pamiętam z mikrobiologii :) Tak mi w każdym razie radziła położna ze szkoły rodzenia, w szpitalu też położne pilnowały, żeby nie kłaść noworodków na niczym "szpitalnym", tylko zawsze podkładać własną pieluszkę, rożek etc.

reklama
Do góry