G
gosc12
Gość
Wtedy i ja bym się zmusiłaWłaśnie. kobiety w ciąży powinny mieć ułatwione pytania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wtedy i ja bym się zmusiłaWłaśnie. kobiety w ciąży powinny mieć ułatwione pytania
GratulujęJa dopiero niedawno dotarłam do domu po badaniach ale jestem przeszczesliwa. Dziewczynka została dziewczynką☺ zdrowa i waży 322 gramy
Dziecku żałuję
Mam złotą kartę i pare razy w roku dostaję duze rabaty. I zaproszenia na eventy makojazowe itp.a ze kocham makijaż to sa to zawsze miłe niespodzianki[emoji3]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ING też nie ma co za zadupieJa mam mbank i ing I np w ing jest tak że jak byś zapłaciła karta w sklepach , stacjach ogolnie gdzie sie da w czasie okresu rozliczeniowego za 200 złoty to nie płacisz za korzystanie z karty
Shade+light eye contour. Chcę sie pobawic w konturowanie oczuPolecam jak najbardziej. A ktora chcesz kupic? I polecam baze pod cienie od Urban Decay. Trzyma cienie u mnie od 6 rano do 22. Nie do zdarcia
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Baaaardzo się cieszę! A córcia śliczna i piękne imię Jej wybraliścieCorka szczesliwa oczywiscie[emoji3] Ogladala w skupieniu cale usg i potem opowiadala co widziala[emoji3]
A to nasza Emilcia[emoji7]
Aniołek[*]8.08.2017
Biedna już nie zjem więcejŁatwo Ci mówić jak zjadłaś 3 a mi tu się 3 gryza żałuje...!!
Szczęściara! Super
@Margana, super! Gratulacje! ..ale nas przeciągnęłaś...!! Nie mogę się doczekać aż my też pójdziemy z Franiem
@Wiolka1980, też gratuluję dziewczynki!
Babski dzień dzisiaj W sensie że przewaga
Super!Ja dopiero niedawno dotarłam do domu po badaniach ale jestem przeszczesliwa. Dziewczynka została dziewczynką[emoji5] zdrowa i waży 322 gramy
To nie jest takie proste, o ile dobrze pamiętam z mikrobiologii Tak mi w każdym razie radziła położna ze szkoły rodzenia, w szpitalu też położne pilnowały, żeby nie kłaść noworodków na niczym "szpitalnym", tylko zawsze podkładać własną pieluszkę, rożek etc.Ale właśnie w momencie gdy wyciągnę je z torby to nie będą juz miały domowych zarazków tylko te szpitalne. A potem te wszystkie zarazki przywiozę do domu na tych wszystkich ubraniach itp.
Haha, dobre zastosowanie[emoji3]Już wiem do czego będę używała podgrzewacza, gdy nie bedzie już potrzebny dziecku Zobacz załącznik 840993