reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@oliwka_11 ja teraz pracuje z samymi facetami to teksty codziennie lecą niezłe :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Cześć dziewczyny, pamięta mnie któraś? :-) ...

f2wlk6nllyt56xuu.png

Cześć kochana! Pewnie, że pamietamy, strasznie Cie tu brakuje :( Co tam u Laury i M? Bo co u Ciebie już przeczytałam. Wierzę w to że tym razem uda sie szybciej :) Tęksnimyyyyy :*

Zasnę dziś szczęśliwa :-) :):-) :):-) :):-) :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ślinotok!

Hmmmm przed ciaza tez tak myslalam. A teraz mc flury chodza za mna. Oj tam zaden zboczuch z ciebie a zdrowa kobieta.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A sorry pier**lę gofry, bardziej mi się chce mc flurry!

Cześć kochana! Pewnie, że pamietamy, strasznie Cie tu brakuje :( Co tam u Laury i M? Bo co u Ciebie już przeczytałam. Wierzę w to że tym razem uda sie szybciej :) Tęksnimyyyyy :*

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ślinotok!

A sorry pier**lę gofry, bardziej mi się chce mc flurry!

To dzwon do męża niech wejdzie do Maka :D

Było by świetnie gdyby nie to że do biedronki lidla itp mam 15 km :sorry2::sorry2::sorry2:
Ja mam dwie biedronki niedaleko siebie i Lidla tak samo blisko. W dodatku na osiedlu mam ryneczek ze świezymi warzywkami i trzy żabki. No i nocny. Jak juz będę w ciazy znowu to przynajmniej jak mi sie slodkiego zachce w srodku nocy...to luzik bedzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Do góry