reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Brakowało mi tych Twoich zbereznych myśli :D
Jak sie z samymi facetami pracuje to wyobraźnia nieustannie jest poruszana :-) a no i czuje sie jak w przedszkolu. Ostatnio panpwie rzucali sie gumkami receptorkami :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Ja jednak poszłam się kapac a teraz biorę się za lody i czekam na na wspólnej mój mąż w garażu coś przy aucie się bawi to sama zjem bo jak narazie to on więcej przytył w tej naszej ciąży :D

Moj tez przytył więcej niż ja Hahah
Ostatnio jadł frytki i zagryzła salta pekińska masakra ja na niego patrzę co on je jahah

16udyx8di9hvrs5t.png

Wy tu o takich dobrociach mówicie mmm... A u mnie kulminacyjna część remontu czyli rozwalone wszystkie pokoje i przydałaby się skrzydła żeby przez ten armageddon skakać. Napracowałam się okropnie, w krzyżu mnie boli, ale za to zjadłam budyń i mam w brzuchu dyskotekę :) W szoku jestem jak dobrze to czuć już w 19 tyg :) Ale teraz mam łożysko na tylniej ścianie, a w 1 ciąży było na przedniej więc była amortyzacja :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Mąż jest w domku. Chory :( ale oczywiscie mówi że w gotowości jakby co żeby mi po coś jechać :D Ale ma gorączke :( Już mu dałam paracetamol i co chwila pytam czy coś ciepłego chce itp

O kurczę biedaczyna . Mój dopiero od pon wrócił do pracy choć i tak jeszcze trochę kaszle . Ale tak ciężko znosił ta grype , że dwa razy mi zasłabł w nocy niespalam tylko co chwilę latalam mierzylam temp i Lekarstwami , inhalacjami i co tylko ratowalam :( . Wiem , że ciężko ale postaraj się odizolowac tzn niespijcie razem i nieprzebywaj z nim za dużo żeby Ciebie tez nierozlozylo . Dużo zdrówka dla męża

reklama
Do góry