reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Jola92
Mąż jest w domku. Chory ale oczywiscie mówi że w gotowości jakby co żeby mi po coś jechać Ale ma gorączke Już mu dałam paracetamol i co chwila pytam czy coś ciepłego chce itpTo dzwon do męża niech wejdzie do Maka
Elodia
Karla88
Pobolewanie jak na miesiączkę jest normalne ? :/
U mnie co chwile takie bóle
Onaszczesliwa2018
Ja już jem drugiego
Musi być po równo jeden dla mamuni jeden dla dzidziuni
Karla88
Ja jednak poszłam się kapac a teraz biorę się za lody i czekam na na wspólnej mój mąż w garażu coś przy aucie się bawi to sama zjem bo jak narazie to on więcej przytył w tej naszej ciąży
Moj tez przytył więcej niż ja Hahah
Ostatnio jadł frytki i zagryzła salta pekińska masakra ja na niego patrzę co on je jahah
Wy tu o takich dobrociach mówicie mmm... A u mnie kulminacyjna część remontu czyli rozwalone wszystkie pokoje i przydałaby się skrzydła żeby przez ten armageddon skakać. Napracowałam się okropnie, w krzyżu mnie boli, ale za to zjadłam budyń i mam w brzuchu dyskotekę W szoku jestem jak dobrze to czuć już w 19 tyg Ale teraz mam łożysko na tylniej ścianie, a w 1 ciąży było na przedniej więc była amortyzacja
Onaszczesliwa2018
Mąż jest w domku. Chory ale oczywiscie mówi że w gotowości jakby co żeby mi po coś jechać Ale ma gorączke Już mu dałam paracetamol i co chwila pytam czy coś ciepłego chce itp
O kurczę biedaczyna . Mój dopiero od pon wrócił do pracy choć i tak jeszcze trochę kaszle . Ale tak ciężko znosił ta grype , że dwa razy mi zasłabł w nocy niespalam tylko co chwilę latalam mierzylam temp i Lekarstwami , inhalacjami i co tylko ratowalam . Wiem , że ciężko ale postaraj się odizolowac tzn niespijcie razem i nieprzebywaj z nim za dużo żeby Ciebie tez nierozlozylo . Dużo zdrówka dla męża
reklama
Onaszczesliwa2018
Moj tez przytył więcej niż ja Hahah
Ostatnio jadł frytki i zagryzła salta pekińska masakra ja na niego patrzę co on je jahah
Że niby tak trochę dietetyczne
Podziel się: