reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Brakowało mi tych Twoich zbereznych myśli :D
Jak sie z samymi facetami pracuje to wyobraźnia nieustannie jest poruszana :-) a no i czuje sie jak w przedszkolu. Ostatnio panpwie rzucali sie gumkami receptorkami :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Ja jednak poszłam się kapac a teraz biorę się za lody i czekam na na wspólnej mój mąż w garażu coś przy aucie się bawi to sama zjem bo jak narazie to on więcej przytył w tej naszej ciąży :D

Moj tez przytył więcej niż ja Hahah
Ostatnio jadł frytki i zagryzła salta pekińska masakra ja na niego patrzę co on je jahah

16udyx8di9hvrs5t.png

Wy tu o takich dobrociach mówicie mmm... A u mnie kulminacyjna część remontu czyli rozwalone wszystkie pokoje i przydałaby się skrzydła żeby przez ten armageddon skakać. Napracowałam się okropnie, w krzyżu mnie boli, ale za to zjadłam budyń i mam w brzuchu dyskotekę :) W szoku jestem jak dobrze to czuć już w 19 tyg :) Ale teraz mam łożysko na tylniej ścianie, a w 1 ciąży było na przedniej więc była amortyzacja :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Mąż jest w domku. Chory :( ale oczywiscie mówi że w gotowości jakby co żeby mi po coś jechać :D Ale ma gorączke :( Już mu dałam paracetamol i co chwila pytam czy coś ciepłego chce itp

O kurczę biedaczyna . Mój dopiero od pon wrócił do pracy choć i tak jeszcze trochę kaszle . Ale tak ciężko znosił ta grype , że dwa razy mi zasłabł w nocy niespalam tylko co chwilę latalam mierzylam temp i Lekarstwami , inhalacjami i co tylko ratowalam :( . Wiem , że ciężko ale postaraj się odizolowac tzn niespijcie razem i nieprzebywaj z nim za dużo żeby Ciebie tez nierozlozylo . Dużo zdrówka dla męża

reklama
Do góry