reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Masz śliniczaki dla małej już? To może pożycz jednego na pewno się niepogniewa :D hahaha zarcik
Mam jakieś po siostrzencu i siostrzenicy w worku na szafie... Ech no nie będę aż tam sięgać [emoji16] może scierke sobie zawine pod szyja

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Tak wiesz... Różnie to bywa :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

No jednak to mimo wszystko to jest swieze . Mi zajęło prawie rok dochodzenie do siebie psychiczne choć i tak do dziś mam różne dni i myślę o moim Anioleczku, ale wierzę że czuwa nad nami i musi być wszystko dobrze :) u Ciebie na pewno będzie tak samo. Musi . Główka do góry choć wiem jakie to ciężkie :*

Mi się lody kojarzą nie z tymi do jedzenia. Zboczeniec chyba nigdy ze mnie nie wyjdzie he he

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Hmmmm przed ciaza tez tak myslalam. A teraz mc flury chodza za mna. Oj tam zaden zboczuch z ciebie a zdrowa kobieta.
Ooo winogroonko <3 zazdroszczę :frown:
W biedronce sa te rozowe. Pycha slodkie i bez pestek.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmmm przed ciaza tez tak myslalam. A teraz mc flury chodza za mna. Oj tam zaden zboczuch z ciebie a zdrowa kobieta.

W biedronce sa te rozowe. Pycha slodkie i bez pestek.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Było by świetnie gdyby nie to że do biedronki lidla itp mam 15 km :sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry