reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Masz śliniczaki dla małej już? To może pożycz jednego na pewno się niepogniewa :D hahaha zarcik
Mam jakieś po siostrzencu i siostrzenicy w worku na szafie... Ech no nie będę aż tam sięgać [emoji16] może scierke sobie zawine pod szyja

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Tak wiesz... Różnie to bywa :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

No jednak to mimo wszystko to jest swieze . Mi zajęło prawie rok dochodzenie do siebie psychiczne choć i tak do dziś mam różne dni i myślę o moim Anioleczku, ale wierzę że czuwa nad nami i musi być wszystko dobrze :) u Ciebie na pewno będzie tak samo. Musi . Główka do góry choć wiem jakie to ciężkie :*

Mi się lody kojarzą nie z tymi do jedzenia. Zboczeniec chyba nigdy ze mnie nie wyjdzie he he

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Hmmmm przed ciaza tez tak myslalam. A teraz mc flury chodza za mna. Oj tam zaden zboczuch z ciebie a zdrowa kobieta.
Ooo winogroonko <3 zazdroszczę :frown:
W biedronce sa te rozowe. Pycha slodkie i bez pestek.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmmm przed ciaza tez tak myslalam. A teraz mc flury chodza za mna. Oj tam zaden zboczuch z ciebie a zdrowa kobieta.

W biedronce sa te rozowe. Pycha slodkie i bez pestek.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Było by świetnie gdyby nie to że do biedronki lidla itp mam 15 km :sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry