reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Lekarz nie mowil noc na 100 procent bo nie bylo czysto widac ale wygladalo bardziej na dziewczynke. A dzis na dzien dobry ,pierwsze przylozenie glowicy do brzucha i siusiora bylo widac.

Szaleje jak wariat co chwile go czuje. A na usg nawet nie drgnal.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Poprostu kulturalna chlopaczyna z niego:D wie jak sie zachowywac przy ludziach:D

Cześć dziewczyny, pamięta mnie któraś? :-) ...

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

No pewnie że pamietamy:)jak się Masz?

Mialam cały czas przeczucie, że to był synek. Od w zasadzie dnia w którym zrobiłam test. Zobaczymy....oby szybko się udało, bo te prawie roczne starania zakończone i tak stratą jednak trochę mi psychikę zniszczyly. A strata to już w ogóle. Ale jakoś myślę, że dam radę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Dasz radę . Na pewno się uda . Teraz masz Aniolka Stróża który będzie nad wami czuwać i pilnować żeby było wszystko ok :) trzymam bardzo mocno kciuko

Właśnie tak a miałam już dziś nic słodkiego nie jeść ale ciul z tym idę po lody :D
Nie mow glosno o lodach.....bo zle sie to dla mnie skonczy.
Poprostu kulturalna chlopaczyna z niego:D wie jak sie zachowywac przy ludziach:D
Az za bardzo,teraz spokojny a jak wyjdzie to da popalic.
I ja szczęśliwa i moja córeczka chyba też bo skacze w brzuszku ;););)
Moj tez ...bo winogrono wlasnie sie trawi.
Ja tam bym się nie pogniewała jakby u mnie 3 chłopak był.... ważne, że zdrowy [emoji4]

Ja jeszcze nie znam, może w poniedziałek coś się dowiem

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Mi bylo obojetne. Choc fajnie by bylo miec 2 parki. A tak to Oliwia rodzynkiem bedzie. Ona bardziej to przezywala-ale najwazniejsze ze nie bylo wybuchu zlosci.pretensji itd. Duza jest juz i przyjela to na klate.
Ja wlasnie pochlonelam kakao[emoji5]️ mój ciążowy nałóg [emoji5]️
Pamietam,mialam taki sam w 1 ciąży. Niech idzie na zdrowko.
Ja szybko nie zachodzę bo z córką w 8 cyklu a z aniołkiem w 9....ale kto wie :-) moze akurat się uda.

f2wlk6nllyt56xuu.png

A moze teraz bedzie wlasnie szybko. Tego zycze ci z calego serducha.

Nie mow glosno o lodach.....bo zle sie to dla mnie skonczy.

Az za bardzo,teraz spokojny a jak wyjdzie to da popalic.

Moj tez ...bo winogrono wlasnie sie trawi.

Mi bylo obojetne. Choc fajnie by bylo miec 2 parki. A tak to Oliwia rodzynkiem bedzie. Ona bardziej to przezywala-ale najwazniejsze ze nie bylo wybuchu zlosci.pretensji itd. Duza jest juz i przyjela to na klate.

Pamietam,mialam taki sam w 1 ciąży. Niech idzie na zdrowko.

A moze teraz bedzie wlasnie szybko. Tego zycze ci z calego serducha.

Ooo winogroonko <3 zazdroszczę :frown:

reklama
Do góry