reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A tak wiesz....zniknełam z forum bo raz, że totalnie zajęta nową pracą, a i jakieś dołki mnie złapały....jak sobie pomyślę, że wrześniówki poznają powoli płeć maluszka, a Wy to już dawno ruchy czujecie.....to płakać mi się okropnie chce. Mimo wszystko jakoś się trzymam. W maju i czerwvu działamy. Jak się niw uda, to niestety odłożymy staranka do marca 2020. Bo wtedy bym dostala umowe na stale w nowej pracy. Rozsądek mówi, żeby poczekać ale serce jednak czekać nie chce.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Odzywaj sie czesciej....brakuje ciebie. Fajnie ze sie uklada z praca . mam nadzieje ze wszystko sie ulozy po twojej mysli.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Dorotea., mam nadzieję że to chwilowe. Odpoczywaj spokojnie... będziesz miała czas na BB :D
@Galadriela, też ekstra wieści! Cieszę się że nie musisz się martwić..

@oliwka_11 też byłam w tej sytuacji, kiedy płeć mnie lekko zdziwiła :D dobrze że wszystkie wyniki ok!

Wrzucaj foty jak zrobisz! :D Ja właśnie jem kanapkę z pecorino z chili... apropos uzupełniania wapnia :)

Zasnę dziś szczęśliwa :-) :):-) :):-) :):-) :)

Załączniki

• WP_20180301_001.jpg
    WP_20180301_001.jpg
    574,4 KB · Wyświetleń: 68
Rozumiem Cię doskonale tez po stracie córeczki nie mogłam sobie poradzić cały czas myślałam jak to by było z nią i w ogole dlatego nie chciałam czekać i po 7 miesiącach byłam już w ciąży i jest wszystko okej tez będzie dziewczynka mam nadzieje ze juz do końca wszystko będzie dobrze i Tobie tego życzę z całego serca bo wiem ze ból ukoi ciaza :* będzie dobrze!
Mialam cały czas przeczucie, że to był synek. Od w zasadzie dnia w którym zrobiłam test. Zobaczymy....oby szybko się udało, bo te prawie roczne starania zakończone i tak stratą jednak trochę mi psychikę zniszczyly. A strata to już w ogóle. Ale jakoś myślę, że dam radę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

A tak wiesz....zniknełam z forum bo raz, że totalnie zajęta nową pracą, a i jakieś dołki mnie złapały....jak sobie pomyślę, że wrześniówki poznają powoli płeć maluszka, a Wy to już dawno ruchy czujecie.....to płakać mi się okropnie chce. Mimo wszystko jakoś się trzymam. W maju i czerwvu działamy. Jak się niw uda, to niestety odłożymy staranka do marca 2020. Bo wtedy bym dostala umowe na stale w nowej pracy. Rozsądek mówi, żeby poczekać ale serce jednak czekać nie chce.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Trzymam kciuki żeby udało się w pierwszym podejściu :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Mialam cały czas przeczucie, że to był synek. Od w zasadzie dnia w którym zrobiłam test. Zobaczymy....oby szybko się udało, bo te prawie roczne starania zakończone i tak stratą jednak trochę mi psychikę zniszczyly. A strata to już w ogóle. Ale jakoś myślę, że dam radę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Zycze żeby szybko się udało:*

Do góry