reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A tak wiesz....zniknełam z forum bo raz, że totalnie zajęta nową pracą, a i jakieś dołki mnie złapały....jak sobie pomyślę, że wrześniówki poznają powoli płeć maluszka, a Wy to już dawno ruchy czujecie.....to płakać mi się okropnie chce. Mimo wszystko jakoś się trzymam. W maju i czerwvu działamy. Jak się niw uda, to niestety odłożymy staranka do marca 2020. Bo wtedy bym dostala umowe na stale w nowej pracy. Rozsądek mówi, żeby poczekać ale serce jednak czekać nie chce.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Odzywaj sie czesciej....brakuje ciebie. Fajnie ze sie uklada z praca . mam nadzieje ze wszystko sie ulozy po twojej mysli.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Dorotea., mam nadzieję że to chwilowe. Odpoczywaj spokojnie... będziesz miała czas na BB :D
@Galadriela, też ekstra wieści! Cieszę się że nie musisz się martwić..

@oliwka_11 też byłam w tej sytuacji, kiedy płeć mnie lekko zdziwiła :D dobrze że wszystkie wyniki ok!

Wrzucaj foty jak zrobisz! :D Ja właśnie jem kanapkę z pecorino z chili... apropos uzupełniania wapnia :)

Zasnę dziś szczęśliwa :-) :):-) :):-) :):-) :)

Załączniki

• WP_20180301_001.jpg
    WP_20180301_001.jpg
    574,4 KB · Wyświetleń: 61
Rozumiem Cię doskonale tez po stracie córeczki nie mogłam sobie poradzić cały czas myślałam jak to by było z nią i w ogole dlatego nie chciałam czekać i po 7 miesiącach byłam już w ciąży i jest wszystko okej tez będzie dziewczynka mam nadzieje ze juz do końca wszystko będzie dobrze i Tobie tego życzę z całego serca bo wiem ze ból ukoi ciaza :* będzie dobrze!
Mialam cały czas przeczucie, że to był synek. Od w zasadzie dnia w którym zrobiłam test. Zobaczymy....oby szybko się udało, bo te prawie roczne starania zakończone i tak stratą jednak trochę mi psychikę zniszczyly. A strata to już w ogóle. Ale jakoś myślę, że dam radę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

A tak wiesz....zniknełam z forum bo raz, że totalnie zajęta nową pracą, a i jakieś dołki mnie złapały....jak sobie pomyślę, że wrześniówki poznają powoli płeć maluszka, a Wy to już dawno ruchy czujecie.....to płakać mi się okropnie chce. Mimo wszystko jakoś się trzymam. W maju i czerwvu działamy. Jak się niw uda, to niestety odłożymy staranka do marca 2020. Bo wtedy bym dostala umowe na stale w nowej pracy. Rozsądek mówi, żeby poczekać ale serce jednak czekać nie chce.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Trzymam kciuki żeby udało się w pierwszym podejściu :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Mialam cały czas przeczucie, że to był synek. Od w zasadzie dnia w którym zrobiłam test. Zobaczymy....oby szybko się udało, bo te prawie roczne starania zakończone i tak stratą jednak trochę mi psychikę zniszczyly. A strata to już w ogóle. Ale jakoś myślę, że dam radę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Zycze żeby szybko się udało:*

Do góry