reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dla mnie drugie albo 5 piękne
Dla mnie najbardziej 2, ale tradycjonalistką jestem ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Śliczna <3

p19u3e3krzyoz7pf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dziękuję [emoji173] Mam nadzieję, że na żywo też będzie taka ładna :)

zajebista dawaj link[emoji23] maja w innych rozmiarach ?tez idę na komunie

16udyx8di9hvrs5t.png
To była aukcja z opcją kup teraz a różnica kup teraz a licytuj było 3 zł [emoji28] Więc nie czekałam i kupiłam :p
Musiałabyś sobie przejrzeć aukcje tego sprzedawcy, może ma jeszcze w innych rozmiarach :)
Ma rozmiar 40 ale nowa z metkami (moja jest outletowa nieuszkodzona bez metek)
Link do: P3F304*BLUEBELLE MATERNITY SUKIENKA CIĄŻOWA 40 B00
Widziałam też S, tylko zerknij w opis bo niektóre mają jakieś zabrudzenia czy coś.
Link do: Przedmioty użytkownika Vestida - Sukienki - Strona 2 - Allegro.pl

Dlatego lepiej jak jest mniejsza roznica wieku. Mnie z siostrą dzieli rok i trzy miesiące. Jak byłyśmy młodsze to nawet na placu zabaw się omijalysmy szerokim łukiem, osobne zabawki, koleżanki, szarpanie za włosy , dokuczanie :D a teraz byśmy za sobą w ogień skoczyły.
My tez się odwiedzamy itd ale jednak blizej rodziców zawsze jestem ja. Ale ja juz u siebie chciałam mniejszą roznice wieku☺️ pomiędzy córka a synkiem jest 5 ateraz pomiędzy najmłodszymi będą 3

Ja mam nadzieję, że u mnie tak nie będzie [emoji16] dobrze, że nie mam syna to nie będzie miała po kim schlopaczec

f2w39n7303c24ozn.png
Ale schłopaczenie jest faaajne [emoji14]

Jestem jedynaczką, a też jakoś mi tak wyszło ;)

Plus taki, że jako informatyk zarabiam nieco lepiej niż "przeciętna kobieta" ;) mam "typowo męskie" podejście do zakupów, nie boję się elektryki, kabli, sprzętów, itd,
A jak kilkanaście lat temu wylądowałam w łóżku że swoim najlepszym przyjacielem, to od tego czasu tworzymy szczęśliwy związek ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ale schłopaczenie jest faaajne [emoji14]

Jestem jedynaczką, a też jakoś mi tak wyszło ;)

Plus taki, że jako informatyk zarabiam nieco lepiej niż "przeciętna kobieta" ;) mam "typowo męskie" podejście do zakupów, nie boję się elektryki, kabli, sprzętów, itd,
A jak kilkanaście lat temu wylądowałam w łóżku że swoim najlepszym przyjacielem, to od tego czasu tworzymy szczęśliwy związek ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mój mąż jest moim najlepszym przyjacielem i uważam że lepszego związku nie udałoby mi sie z nikim innym stworzyć :)

reklama
Do góry