reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale schłopaczenie jest faaajne [emoji14]

Jestem jedynaczką, a też jakoś mi tak wyszło ;)

Plus taki, że jako informatyk zarabiam nieco lepiej niż "przeciętna kobieta" ;) mam "typowo męskie" podejście do zakupów, nie boję się elektryki, kabli, sprzętów, itd,
A jak kilkanaście lat temu wylądowałam w łóżku że swoim najlepszym przyjacielem, to od tego czasu tworzymy szczęśliwy związek ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja lubię gdy facet jest facet a kobitka kobitka [emoji16][emoji16] nie mówię, że ą, ę dama [emoji16] że czasem jak się wku to sobie nie przeklnie i nie chodzi mi o to, że ma być zniewiesciala [emoji16] ale typ kobitki , babecZki z charakterem bardziej mi leży [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Co do płci. Ja zawsze byłam chłopczycą. Bawiłam się z chłopcami, lalkami gardziłam, samochodziki uwielbiałam. Jak sie psuły to sama próbowałam naprawiać itp. Mam tak do dziś :) W pracy wolę współpracowac z mężczyznami, gdy wiliśmy nasze gniazdko najbardziej lubiłam wiercić, walić młotem, skręcac itp :) Znam budowy silników moich ulubionych typów samolotów, jak ktoś którys otworzy i pokaże część to ja będę potrafiła ją nazwać. Mój Ł to ścisły umysł i wielkie zamiłowanie do technologi. W Nasze dziecko nie będziemy wpajac naszych pasji (choć wszyscy twierdzą że i tak odziedziczy po Nas miłosć do lotnictwa) wybierze sam co kocha i co chce robić, a my nie bedziemy tego negowac ani tym bardziej go od tego odwodzić :)
Na pewno odziedziczy miłość do lotnictwa ;) jak rodzice mają pasję i ją widać, to ciężko nią nie zainteresować syna ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Na pewno odziedziczy miłość do lotnictwa ;) jak rodzice mają pasję i ją widać, to ciężko nią nie zainteresować syna ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Kiedyś w żartach Ł powiedział, że gdy pewnego dnia powie "zdecydowałem że chcę zostać chirurgiem" to my mu odpowiemy cos w stylu "nie tak Cię wychowaliśmy" "co ludzie powiedzą" :D

@olaaa7 jakie tam sa piękne sukieenka :D ja juz mam 5 na oku hahahah

za te ceny nawet na ten slub super są kroje i kolory
To tak jak ja :p

Piękna [emoji7]

Moim zdaniem na komunię jak najbardziej się nada [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Cieszę się, że tak uważasz :) Też mi się podoba bo jest taka uniwersalna. Zobaczę jak będzie wyglądał materiał na żywo i wtedy zdecyduję czy na co dzień czy nada się też na komunię :)

Laski ostatnie sukienkowe pytanie i już obiecuję nie męczyć tym tematem, co myślicie o tej na ślub? Nadaje się czy nie bardzo? Podoba się Wam czy jest raczej brzydka?
4ffbbcf940d2b12ee0f6e186192c.jpeg

Czy uważacie, że lepsza byłaby ta:
c28535124075a89d4cb2ec83f311.jpeg

Tylko nie wiem czy ten dekolt nie jest za duży, no i czy jeszcze ją w ogóle kiedyś założę :p

Załączniki

• c28535124075a89d4cb2ec83f311.jpeg
    c28535124075a89d4cb2ec83f311.jpeg
    81,9 KB · Wyświetleń: 253
  • 4ffbbcf940d2b12ee0f6e186192c.jpeg
    4ffbbcf940d2b12ee0f6e186192c.jpeg
    73,7 KB · Wyświetleń: 260
Ostatnia edycja:
Prośba nie opowiadajcie swoich strasznych snoow,bo to teraz dla mnie stresujące ja jestem z osób straszek !!teraz się przebudziła jest 02 w nocy ,mąż pojechał i jest nieprzyjemnie ,takie straszne sny zostawmy dla siebie ,bo strach tu wschodzic i czytać
Też mam straszne sny ale nie chcę nikogo niepotrzebnie nakrecac ,nie w ciąży!!
Dlatego ja nawet nie czytalam tego, bo balam sie, ze tak bedzie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny! Leże sobie na kanapie, podciągnęłam koszulkę i sobie patrzę na brzuch. I było widać że nie jest symetryczny, ze dziecko jest po prawej stronie. Wzięłam telefon i chciałam zrobić zdjęcie i w tym momencie było widać jak on sie przesuwa tak całkiem! Aż nie mogłam uwierzyć jak na to patrzyłam :) chwilkę jeszcze mnie postukał i poszedł spać. Ale najgorsze jest to że ja tego jak sie przesuwał nie czułam bo mam łożysko na przedniej ścianie :(

reklama
Cześć dziewczyny :)
Ja już standardowo wyprawiłam męża do pracy a wcześniej ugotowałam makaron z sosem pieczarkowym ;)

Też miałam dziwną noc...
@Agatka29 - strasznych snów nie opowiadam, ale pop... mogę, co? ;)
Śniło mi się, że byłam w szpitalu, ale żeby kogoś zaczęli leczyć, to trzeba było wygrać, tzn była drużyna lekarzy i pacjentów, i jak pacjenci chcieli, żeby lekarze ich leczyli, to musieli z nimi wygrać w nogę, ewentualnie gdzieś tam na drugim boisku był mecz siatkówki [emoji23]
Najlepsi byli pacjenci z ortopedii [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Hahaha, dobre[emoji23][emoji23][emoji23] Ale niestety czasem faktycznie tak jest, ze trzeba sie bardzo postarac zeby lekarz zajal sie kims z Twojej rodziny[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry