Margana, mnie też strasznie boli kręgosłup :/ poza tym to ok. No i piersi mi strasznie urosły, normalnie mi wypadają z biustonosza... :/ Żona mojego teścia powiedziała, że jakby nie wiedziała że jestem w ciąży to po piersiach by się domyśliła, no są dwa razy większe, a to dopiero początek ciąży :/ Nawet jeszcze nie jest powierdzona na usg.
reklama
Margana
Fanka BB :)
@sheerah24 to mi piersi za bardzo nie urosly, moze troche. Sa tylko takie bardziej napiete i twarde. Zato tak bola, ze sie dotknac nie moge.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Margana, a mnie nie bolą, co prawda są wrażliwe, napięte, ale nie bolą jeszcze. Jeden dzień miałam taki że faktycznie mnie bolały, ale ogólnie jest ok, tylko przy dotyku czuję, że są wrażliwsze.@sheerah24 to mi piersi za bardzo nie urosly, moze troche. Sa tylko takie bardziej napiete i twarde. Zato tak bola, ze sie dotknac nie moge.
No i ciągle chyba rosną.. masakra.
Ja mam tak samo. Nawet mój narzeczony jak mnie dotknął od razu powiedział ze twarde się zrobiły. Jeszcze taką śmieszną sytuacje mieliśmy dziś w nocy [emoji16] bo ja ogólnie mam duże piersi. I dzisiaj spiąć odwrocona do mojego. Ten tak się odwrócił ze mi prawa pierś normalnie przygniotl[emoji23][emoji23] tak bolało ze sam się obudził i zaczął mnie przepraszać i samowac ta pierś [emoji16][emoji16][emoji16]@sheerah24 to mi piersi za bardzo nie urosly, moze troche. Sa tylko takie bardziej napiete i twarde. Zato tak bola, ze sie dotknac nie moge.
Elodia
Mi juz o conajmniej rozmiar urosly.Margana, a mnie nie bolą, co prawda są wrażliwe, napięte, ale nie bolą jeszcze. Jeden dzień miałam taki że faktycznie mnie bolały, ale ogólnie jest ok, tylko przy dotyku czuję, że są wrażliwsze.
No i ciągle chyba rosną.. masakra.
Junka
Zaangażowana w BB
Mnie tez bolą w sumie codziennie najbardziej wieczorem i na pewno są już większe o jeden rozmiarElodia a bolą Cię? Czy tylko mnie tu nie bolą piersi?
Elodia
Nonkatoja
Mnie w pierwszej ciąży bolały piersi i były obrzmiałe. A w tej to chyba zmalały i nic nie bolą. Ale to może dlatego, że ja cały czas kp. Modlę się, żeby już nie urosły, bo i tak mam 70G i większych mi nie potrzeba.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Powiem wam dziewczyny. Nosiłam normalny stanik to cyce tak bolały ze ściągając stanik musiałam to robić powolutku żeby tak bardzo nie odczuc. W nocy budząc się na siusiu miałam to samo. Ale teraz zaczęłam nosić stanik sportowy bo tak mi siostra poleciła bo ona jak zaszla w ciążę tez nosiła i powiem wam ze ból jest mniejszy o wiele. Odczuwam oczywiscie tez bolesnosc czasem aż ciągnie pod pachy ale juz nie taki jak wcześniej. Wiec w 100 % polecam stanik sportowy
Podziel się: