reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam się z rana [emoji4]
Dzisiaj połówkowe i już świruję. Do 16:30 nie wiem co ze sobą zrobię. Do tego mały dalej jest leniwy chociaż jak go wieczorem prosiłam żeby się poruszył to łaskawie to zrobił [emoji2] niech już się okręci z powrotem tak jak był bo do lipca ja osiwieję [emoji2]
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Dzisiaj połówkowe i już świruję. Do 16:30 nie wiem co ze sobą zrobię. Do tego mały dalej jest leniwy chociaż jak go wieczorem prosiłam żeby się poruszył to łaskawie to zrobił [emoji2] niech już się okręci z powrotem tak jak był bo do lipca ja osiwieję [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Na pewno wszystko jest dobrze, nic się nie martw :) Widzę, że Twój mały też tak grzecznie słucha mamy jak mój :) Powodzenia ;)

Hej, a miałam się już o Ciebie pytać ,bo chyba mi umknęło ale dawno się nie odzywałaś ? Ci tam słychać ? Byliście już na polowkiwym ?
A wiesz co, ferie dzieci miały to się skupiłam na nich :) Sanki, łyżwy, narty... Mieliśmy (nadal mamy) tyle śniegu, że to było szaleństwo :)
No i ciężko Was czytać, bo strasznie dużo piszecie, niestety nie mam tyle czasu, musiałabym chyba non stop z telefonem chodzić ;) Od poniedziałku staram się czytać, ale mi się nie udaję.
Połówkowe będzie mi robić mój lekarz, nigdzie dodatkowo nie szłam. Ona ma bardzo dobry sprzęt i w sumie w poprzednich ciążach nigdzie dodatkowo nie robiłam, więc teraz też szaleć nie będę. A wizytę mam za tydzień 7 marca.
Mam nadzieję, że tu na forum u wszystkich dobrze?

Jola przyszła ci już paczka z Hm ??
Mi właśnie doszła przepiękne rzeczy cieszę się ze brałam 56 rozmiary bo wcale nie są takie małe
Body białe na ramiączkach są w trójpaku
1519806474-e5f982c9853572fd-aaaaaa.jpeg
1519806478-945be172c93719d1-aaaaaa.jpeg
1519806482-266851c4c583001b-aaaaaa.jpeg
1519806486-66abdc49d2e7b4f5-aaaaaa.jpeg
1519806491-aa38c39f54f7b18c-aaaaaa.jpeg
1519806498-358017aa926c244e-aaaaaa.jpeg
1519806503-a6124329a929c625-aaaaaa.jpeg
1519806506-d41cfd201b971504-aaaaaa.jpeg
hicior rozmiar 68 na Mikołaja a to takie duże jest [emoji23] za 11,90
Jakościowo super polecam

16udyx8di9hvrs5t.png

oar8qqmza8t91ycr.png

Trzymam kciuki!!

Agatka i byłaby parka :D
my raczej na jednym poprzestaniemy
Jest jeden minus posiadania jednego dziecka... Jak rodzice umrą (bo kiedyś to się niestety stanie) to dziecko zostaje z tym samo... Bo wiadomo, że ciotki i kuzynki to już nie tak bliska rodzina... I wtedy zostaje się samemu... Ja teraz jestem w pierwszej ciąży i tak nad tym myślałam jakiś czas temu

f2w39n7303c24ozn.png

A wiesz co, ferie dzieci miały to się skupiłam na nich :) Sanki, łyżwy, narty... Mieliśmy (nadal mamy) tyle śniegu, że to było szaleństwo :)
No i ciężko Was czytać, bo strasznie dużo piszecie, niestety nie mam tyle czasu, musiałabym chyba non stop z telefonem chodzić ;) Od poniedziałku staram się czytać, ale mi się nie udaję.
Połówkowe będzie mi robić mój lekarz, nigdzie dodatkowo nie szłam. Ona ma bardzo dobry sprzęt i w sumie w poprzednich ciążach nigdzie dodatkowo nie robiłam, więc teraz też szaleć nie będę. A wizytę mam za tydzień 7 marca.
Mam nadzieję, że tu na forum u wszystkich dobrze?
Ja też nigdzie nie szłam robi mi mój ginekolog tak jak w oierpierw ciąży,niby go nie ma na tej liście ,ale jest jednym z najlepszych lekarzy !! U nas też sporo śniegu !

reklama
Do góry