reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja tam pojadę , żeby obejrzec to przy okazji się dopytam. Ale jak czytałam na stronie to pisze żeby wziąć wszystkie potrzebne rzeczy. Ale przecież to co jest wymienione, prócz rożka i kocyka to małe rzeczy i wszytko się zmieści w nie duza torbę. Druga moja. No chyba taxowkarz zabierze dwie torby , nie takie rzeczy przewoza. A tez jeszcze nie jest pewne czy taxowka czy ktoś z rodziny czy K mnie zawiezie. Taxowka to ostatecznosc
Wiem, ale mogą na przykład przenosić Cię z sali do sali. Wtedy to wszystko osłabiona musisz nosić za sobą. Wiadomo, zrobisz jak uważasz ale dopytaj właśnie jak będziesz co Ci zapewniają na miejscu bo szkoda żebyś się męczyła.

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
U nas w mieście nie przychodza. Nawet raz. Ale nie wiem czy to zależy od miejsca porodu też ? Jak będę rodziła w innym mieście to polozna z tamtego szpitala przyjedzie ?
To nie przychodzi polozna ze szpitala, tylko z przychodni, do ktorej jestes zapisana. Dowiedz sie, bo takie wizyty sa obowiazkowe.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Damy radę [emoji4] strach zostanie dopóki nie przytulimy synków ale leci czas szybko [emoji4] jeszcze trochę i będzie lipiec [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Masz rację . Już coraz bliżej do lipca :). Wiesz co spróbowałam się położyc ale podlozylam pod nogi dwie duże poduchy tak , że te nogi są na prawdę u góry i jakby troszkę mniej tam ściska i boli może spróbuj też :)

Wiem, ale mogą na przykład przenosić Cię z sali do sali. Wtedy to wszystko osłabiona musisz nosić za sobą. Wiadomo, zrobisz jak uważasz ale dopytaj właśnie jak będziesz co Ci zapewniają na miejscu bo szkoda żebyś się męczyła.

oar8qqmza8t91ycr.png

U nas jak przenoszą z sali do sali to pielęgniarki rzeczy przenoszą. I spakuja jak nie mozesz ale im mniej tym lepiej

lukasz mi rano pwoiedział ze tak plakalam ze niemogl mnie dobudzic i ze tak przerazliwie mame wołałam i wogole to dlaczego mamę a nie jego...:crazy: chłopy...
nie wiem czy wogole czytac o tych zmorach bo nigdy nie slyszałam o tym

poczytaj sobie czym jest paraliż senny. Nie wierzyłam dopóki nie przeżyłam na własnej skórze... Nikomu tego nie życzę..

Masz rację . Już coraz bliżej do lipca :). Wiesz co spróbowałam się położyc ale podlozylam pod nogi dwie duże poduchy tak , że te nogi są na prawdę u góry i jakby troszkę mniej tam ściska i boli może spróbuj też :)
Nie mogę się teraz ruszyć bo mały łaskawie się obudził [emoji2][emoji2] ostatnio jakoś mniej go czuję więc celebruję każdy taki moment [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

reklama
Ja tam pojadę , żeby obejrzec to przy okazji się dopytam. Ale jak czytałam na stronie to pisze żeby wziąć wszystkie potrzebne rzeczy. Ale przecież to co jest wymienione, prócz rożka i kocyka to małe rzeczy i wszytko się zmieści w nie duza torbę. Druga moja. No chyba taxowkarz zabierze dwie torby , nie takie rzeczy przewoza. A tez jeszcze nie jest pewne czy taxowka czy ktoś z rodziny czy K mnie zawiezie. Taxowka to ostatecznosc
Tylko te torby potem musisz targac na izbe, potem na porodowke i na oddzial. A przy skorczach jest na prawfe ciezko.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry