reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To dobrze z tą położna. U nas już czego takiego nie ma, nawet jak matka się dzieckiem nie zajmuje, jest patologia to tego nie sprawdza .
Jak nie ma? Ja jestem zapisana już do położonej, która jest dość mocno oblegana i będę miała 6 wizyt po porodzie.

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Klaudia jak czytam Twoja listę to zastanawiam się jak Ty chcesz się z tym wszystkim zabrać taksówką? Zadzwoń może najpierw tam do szpitala i zapytaj co Ci trzeba. W razie niepowodzenia z karmieniem butelki gotowe z mlekiem dostajesz na miejscu, jednorazowe.

oar8qqmza8t91ycr.png

Mam to samo... połowa za nami, musimy jakoś psychicznie wytrzymać do końca bo powariujemy [emoji2] mam nadzieję, że jutro po połówkowych odetchnę choć na tydzień [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

No ja we wtorek wizyta już się niemoge doczekać... musimy dac radę dla naszych szkrabow i ja broń Boże nie żałuję że jestem w ciąży bo kocham tego małego baka już nad życie, tylko tego mojego zamarwtiania się non stop czymś niecierpie :( trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę :) daj znać po jaki już duży dzidziuś :)

Jak nie ma? Ja jestem zapisana już do położonej, która jest dość mocno oblegana i będę miała 6 wizyt po porodzie.

oar8qqmza8t91ycr.png

U nas w mieście nie przychodza. Nawet raz. Ale nie wiem czy to zależy od miejsca porodu też ? Jak będę rodziła w innym mieście to polozna z tamtego szpitala przyjedzie ?

Właśnie przeszliśmy cały salon Agata meble... Dostałam oczopląsu aelwwyboe spory i coś mamy upatrzone... Padam na twarz jakbym maraton przebiegła :o

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Oj, w takich salonach jest duuużo chodzenia ;)
A wybraliscie coś, czy tylko na razie "poglądowo"? [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

No ja we wtorek wizyta już się niemoge doczekać... musimy dac radę dla naszych szkrabow i ja broń Boże nie żałuję że jestem w ciąży bo kocham tego małego baka już nad życie, tylko tego mojego zamarwtiania się non stop czymś niecierpie :( trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę :) daj znać po jaki już duży dzidziuś :)
Damy radę [emoji4] strach zostanie dopóki nie przytulimy synków ale leci czas szybko [emoji4] jeszcze trochę i będzie lipiec [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Byliśmy dziś w usc, niestety nie było kierowniczki która zajmuje się ślubami jednak obsłużyła nas inna pani tzn wypisaliśmy jakiś wniosek i tyle bo teraz usc czeka na mój odpis aktu urodzenia z miasta w którym się urodziłam. Mamy przyjść w poniedziałek żeby ustalić dalej formalności i datę. Wolny termin jest 14, 21 i 28 kwietnia, więc zdecydowaliśmy że weźmiemy 14go o ile do poniedziałku nic się nie zmieni.
Dobrze, że są jeszcze terminy, a na 14.04 zapowiadają kilkanaście stopni i słońce [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mnie też dół brzucha pobolewa, maluch chyba się tam gdzieś wierci, poza tym czuje jak siedzi na dole albo wyżej... :)

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]

No właśnie też miałam takie wrażenie że raz koło pepka mnie stuka a czasami tak całkiem na dole i oczywiście też już miałam "misje "w głowie czy to normalne ale już tego niepisalam bo wkoncu mnie wypiszecie z "rodziny "i uznacie za wariatke :D

U nas w mieście nie przychodza. Nawet raz. Ale nie wiem czy to zależy od miejsca porodu też ? Jak będę rodziła w innym mieście to polozna z tamtego szpitala przyjedzie ?
Wydaje mi się, że jak zapisujesz dziecko do przychodni (nie wiem ile jest na to czasu) to położna z tej przychodni przychodzi do Ciebie. Ale mogę się mylić. Ja załatwiałam ze szpitala.

oar8qqmza8t91ycr.png

reklama
Oj, w takich salonach jest duuużo chodzenia ;)
A wybraliscie coś, czy tylko na razie "poglądowo"? [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Na pewno mamy narożnik który pewnie ostatecznie kupimy, ale na razie nie ma co póki nie ma go gdzie postawić :) podoba nam się kilka łóżek sypialnianych :) stoliki kawowe i do jadalni mają ładne :) i pomyśl na ustawienie kuchni zaczerpnęliąmy :)

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]

Do góry